Acuzaţii de blat după meciul Gloria - CFR Cluj. Start în modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare pentru jumătate din populaţia judeţului. Mai trebuie încă 50.000 euro pentru operaţia lui Octav. Nevoia de sânge este întotdeauna mare

Citynews: Acuzaţii de blat după meciul Gloria - CFR Cluj

 

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat, in direct la GSP TV, partida dintre Gloria Bistrita si CFR Cluj, incheiata cu victoria clujenilor, scor 3-0. Becali a spus ca "la pauza s-a intamplat ce trebuia sa se intample", sugerand un aranjament intre Gloria si CFR Cluj.


"Nu a fost nici un blat la Bistrita-CFR. Fara 200.000 nu dadea Bistrita meciul, sa zicem. De ce ar fi dat CFR banii astia daca nu mai au sanse la titlu. Dar stai asa, ca daca sint la egalitate cu noi si noi ne batem la titlu, mai au sanse... Cred ca poti face aranjament cu un jucator, doi, dar Padureanu nu mai face asa ceva", a zis Gigi Becali la GSP TV.

Mesagerul: Start în modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare pentru jumătate din populaţia judeţului

Aprobat de Comisia Europeană anul acesta, în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu 2007-2013, Proiectul "Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Bistriţa-Năsăud" ia startul astăzi, prin semnarea primului contract din cele nouă planificate pentru implementarea efectivă a proiectului care presupune circa 92 km de conducte de aducţiune apă, aproape 94 km de reţele de distribuţie apă, peste 99 km de canalizare, construirea treptei terţiare la staţia Bistriţa, plus 5 staţii de pompare a apei potabile, 5 staţii de pompare a apei uzate, 13 rezervoare de înmagazinare apă, 13 staţii de pompare a apei uzate ş.a. Potrivit datelor prezentate de preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, beneficiari vor fi în final 155.203 locuitori ai judeţului, din 17 localităţi: Bistriţa, Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi, Braniştea, Şieu Măgheruş, Şintereag, Nimigea, Petru Rareş, Uriu, Căianu Mic, Şieu Odorhei, Salva, Telciu, Feldru, Maieru şi Rodna. Beneficiar este şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Bistriţeanul: Mai trebuie încă 50.000 euro pentru operaţia lui Octav

In urma licitatiei de tablouri si obiecte ceramice si a expozitiei cu vanzare in scop umanitar din perioada octombrie - noiembrie 2010 nu s-a adunat nici jumatate din suma necesara operatiei lui Octav Lupse. Organizatorii vor acum sa organizeze licitatii de arta si in alte judete.

BistriţaOnline: Nevoia de sânge este întotdeauna mare
 


Într-o lume nebună, nebună, în care accidentele stupide țin prima pagină ocupată, dar și o lume a suferinzilor și bolnavilor cronici, nevoia de sânge este perpetuuă.

Pentru astfel de nevoi există centrul de Transfuzii Sanguine (CTS), locul unde pe bază de voluntariat se poate contribui la salvarea de vieți.

Marius Cîrcu, purtătorul de cuvânt al CTS Bistriţa, ne-a declarat că nevoia de sânge este mare tot timpul. În această perioadă este căutată grupa BIII negativ, celelate grupe sanguine fiind în stocuri normale. Cea mai rară grupă de sânge este AB4 negativ, la celălat pol fiind grupa 0 pozitiv.
 

Foto: Citynes.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.