Anglia va avea începînd de miercuri un nou premier. Thereza May, această doamnă de fier, va activa procedura Brexit

preluare you tube şi nasul.tv


Theresa May a declarat luni ca Regatul va trebui sa „negocieze cel mai bun acord” cu UE si „un rol al tarii in lume”.
Ea a ales, la inceputul anului, sa ramana fidela premierului David Cameron si sa apere mentinerea in UE. Dar a pledat mai departe pentru limitarea imigratiei, tema favorita pentru partizanii pro-Brexit, ceea ce a facut-o credibila in ambele tabere.
Jongland abil intre factiunile pro si anti-Brexit in cadrul partidului conservator, a sfarsit prin a se pozitiiona ca fiind candidatul consensului.
Aceasta femeie inalta si supla, cu alura patriciana, si-a facut campanie mizand mai degraba pe teme sociale, in incercarea de a-si atenua imaginea de om rece.
La ministerul de Interne, pe care il conduce din 2010, a mentinut o linie foarte ferma, fie ca a fost vorba de infractori, imigranti clandestini sau predicatori islamisti.
Daca i se reproseaza lipsa de charisma, toata lumea ii recunoaste autoritatea si competenta. Ea s-a aratat capabila de o „determinare feroce”, potrivit Daily Telegraph, ceea ce i-a atras uneori supranumele de „noua Margaret Thatcher”.
Dar aceasta pare mai apropiata de Angela Merkel, cancelarul german, cu care impartaseste faptul ca este fiica unui pastor, conservatoare, pragmatica, deschisa spre compromis si nu are copii.
Cum se descrie ea insasi: „Nu fac turul televiziunilor. Nu am barfe de impartasit la masa. Nu beau pahare in barurile Parlamentului. Si nu imi port sentimentele la vedere. Doar imi fac treaba”.

O femeie dificila, informează nasul.tv. care citează HotNews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.