APIA transmite condoleanţe familiilor victimelor de la Rupea

 .Conducerea APIA Bistriţa-Năsăud a transmis condoleanţe familiilor celor care au pierit în accidentul de la Rupea, printre care se numără doi dintre angajaţii acestei instituţii, iar un al treilea este în stare gravă la spital.
„Angajaţii APIA Bistriţa-Năsăud deplâng tragicul accident petrecut în această dimineaţă la Rupea, în urma căruia şi-au pierdut viaţa colegii noştri Găzdac Liliana şi Găzdac Călin, consilieri în cadrul Centrului local APIA Năsăud, iar un al treilea coleg, Valea Ovidiu, se află în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov. Întreaga instituţie este cufundată în tăcere. Suntem profund îndureraţi de pierderea celor doi soţi şi ne rugăm fiecare pentru domnul Valea. Transmitem condoleanţe tuturor familiilor îndoliate şi sperăm că vom primi veşti mai bune în ceea ce priveşte starea de sănătate a celor doi supravieţuitori”, se arată în comunicat.
Cinci bistriţeni au murit, marţi dimineaţa, în urma tragediei produse în localitatea braşoveană Rupea, aceştia fiind consilierul local din Bistriţa, Ciprian Ilieş, consilierul local din Năsăud, Valentin Vlaşin, soţii Găzdac, angajaţi ai APIA şi o tânără de 24 de ani, angajată la IPJ Bistriţa-Năsăud, Anamaria Cherecheş.
Alte două persoane, fostul primar din Miceşti, Flaviu Moldovan şi consilierul APIA Ovidiu Valea, se află internaţi în stare gravă la spital.
Cei şapte se întorceau de la Bucureşti, unde au susţinut concurs pentru ocuparea unor funcţii în cadrul instituţiilor subordonate Ministerului Agriculturii.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.