Archive - Noi 16, 2010

Mihai Ghimpu, preşedintele interimar al Republicii Moldova: Tratatul privind regimul de frontieră semnat de Filat e ilegal şi neconstituţional

preluare HotNews.ro

Mihai Ghimpu, presedintele interimar al Republicii Moldova, a declarat pentru Stirea Zilei ca "tratatul privind regimul de frontiera semnat de premierul Vlad Filat e ilegal si neconstitutional. "Atat timp cat documentul nu a fost ratificat de Parlament, eu nu pot sa-l atac la Curtea Constitutionala", a precizat Ghimpu.

Cozi la RAR Bistriţa

Florica Dura

Creşterea taxei de primă înmatriculare începînd cu 2011 aglomerează RAR BN. Zilnic, peste o sută de maşini sînt identificate şi verificate tehnic pentru a putea fi înmatriculate în România. Pentru a face faţă numărului mare de solicitări, tehnicienii bistriţeni au primit ajutoare din judeţele vecine, spune Cosmin Wechter, şeful RAR BN.

Mai multe detalii în filmul ataşat.

Acuzaţii de blat după meciul Gloria - CFR Cluj. Start în modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare pentru jumătate din populaţia judeţului. Mai trebuie încă 50.000 euro pentru operaţia lui Octav. Nevoia de sânge este întotdeauna mare

Citynews: Acuzaţii de blat după meciul Gloria - CFR Cluj

 

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat, in direct la GSP TV, partida dintre Gloria Bistrita si CFR Cluj, incheiata cu victoria clujenilor, scor 3-0. Becali a spus ca "la pauza s-a intamplat ce trebuia sa se intample", sugerand un aranjament intre Gloria si CFR Cluj.

Inteligenţa inimii

Primim la redacţie

Exista poezie in inima ta? Daca nu, nu mai pierde timpul. Ajuta-ti inima sa toarca si sa teasa poezie. 

Inteligenta capului nu e deloc inteligenta; ea este calitatea de a fi bine informat. Adevarata inteligenta este inteligenta inimii, singura inteligenta care exista.

Capul este doar un acumulator. El e vesnic vechi, niciodata nou, niciodata original. Este bun la anumite scopuri; ca fisier, e foarte bun. Si in viata e nevoie de asta-multe lucruri trebuie tinute minte. Capul, mintea, e un biocomputer. Acumuleaza intr-una cunostinte in el si ori de cate ori ai nevoie de ele le scoti. Capul e bun pentru matematica, pentru socoteli, pentru viata de zi cu zi.

NASA: Astronomii au descoperit un "obiect excepţional" în spaţiul cosmic apropiat: o gaură neagră cu o vîrstă de 30 de ani

preluare HotNews.ro


Foto: nasa.gov Astronomii au descoperit cea mai tanara gaura neagra care exista in vecinatatea noastra. Gaura neagra, cu o varsta de 30 de ani, ofera o oportunitate unica pentru a observa acest tip de corp ceresc si dezvoltarea sa de la varste fragede. Potrivit comunicatului postat pe site-ul NASA, descoperirea a fost facuta de Observatorul Chandra.