Archive - Noi 5, 2010

Mănăstirea Bănceni - sfînt lăcaş de închinăciune al românilor din Ucraina. Aici se află şi părticele din moaştele Sfîntului Serafim din Sarov - ep I, II, III, IV, V şi VI

preluare you tube

Dincolo de granita de nord a României, la doar cîtiva kilometri, pe teritoriul Ucrainei, pe o colină înverzita, se află mănastirea Bănceni, loc de profundă spiritualitate, care îi adună pe românii din aceasta regiune. O biserică de mari dimensiuni străjuieşte în mijlocul mănăstirii. Aici, dar şi în celelalte biserici mai mici ale acestui aşezămînt monahal, se oficiază slujba în limba româna.

Vali Sterian : Rugă

preluare you tube

 Versurile au fost scrise de Corneliu Coposu în timp ce se afa în inchisoare...

Traian Băsescu despre dosarul Alro: Managerii Alro mi-au spus că timp de trei ani au dat şpagă pentru a primi contracte

preluare HotNews.ro

Traian Basescu, invitat de ziua sa la emisiunea "Nasul" de pe B1 TV a facut declaratii in legatura cu dosarul Alro, precizand ca important este de fapt cine a vandut Alro si de ce s-a facut tranzactia fara ca nimeni sa stie. Presedintele a continuat, spunand ca stia de spaga pe care Alro a trebuit sa o plateasca pentru a primi contracte si ca acesta este si motivul pentru care a trimis memoriile lor la Guvern impreuna cu o remarca usturatoare: problema sa se rezolve in interesul national.

Poetul Adrian Păunescu a murit

preluare HotNews.ro

Adrian Paunescu a murit, a anuntat vineri dimineata doctorul Serban Bradisteanu, medicul curant al lui Paunescu. Inima sa a incetat sa bata la ora 7:15, vineri dimineata.

"Dupa nenumarate tentatvie de resuscitare, a trebuit sa ne declaram invinsi. Maestrul a plecat dintre noi," a spus medicul Bradisteanu.

Inima poetului se oprise de mai multe ori si joi noaptea, iar vineri dimineata medicii de la spitalul Floreasca nu au mai reusit sa-l resusciteze.