Archive - Dec 10, 2010

Munţii Rodnei: Pasul Rotunda înzăpezit

Primim la redacţie

Încă din seara zilei joi, 9 decembrie 2010, Pasul Rotunda este blocat, informează jandarmii montani din Rodna, potrivit comunicatului remis presei de Jandarmeria BN.
În urma căderilor de zăpadă care au început aseară, în Pasul Rotunda, stratul de zăpadă are între 15 şi 20 de cm iar circulaţia în zonă este blocată de nămeţi, două autoturisme fiind găsite la faţa locului de jandarmii montani. Acestea nefiind echipate corespunzător, au rămas încă de aseară înzăpezite din cauza căderilor de zăpadă.

Jandarmii montani avertizează!

Putin: Arestarea lui Assange dovedeşte că vestul nu respectă democraţia pe care o predică

preluare Russia Today

 Premierul Vladimir Putin a declarat că occidentul a dovedit prin arestarea fondatorului Wikileaks Julian Assange, că nu respectă principiile democratice pe care le predică, transmite Russia Today.

Detalii în clipul atasat, preluat de pe you tube.

Serverele Wikileaks, mutate într-un buncăr inspirat din filmele cu James Bond

preluare HotNews.ro şi you tube

Dupa ce organizatia Wikileaks a fost nevoita sa isi plaseze site-ul pe servere necunoscute din Europa pentru ca accesul la Wikileaks.org a fost blocat saptamana trecuta, iar Amazon a renuntat sa il mai gazduiasca, Julian Assange a decis sa mute o mare parte din fisierele confidentiale pe servere aflate intr-un buncar nuclear din Suedia, potrivit publicatiei online a MIT, Technology Review, citata de Huffington Post.