Archive - Feb 12, 2010

Flacăra violet revine în actualitate! Magistraţii anunţă că îl dau în judecată pe Traian Băsescu pentru schimbarea culorilor stemei României!

redactia@ziarul-bn.ro

 

Asociaţia Magistraţilor intenţionează să îl dea în judecată pe Preşedintele Traian Băsescu pentru că stema naţională expusă la Palatul Cotroceni are pe fundal culoarea violet în loc de albastru, aşa cum cere legea, potrivit Realitatea.net., citată de ştiri.rol.ro
 

CARTE 3D

Vasile George Dancu

 Text preluat de pe blogul de editor al lui Vasile George Dâncu

  Motto:
„Avatar nu se va substitui niciodată operei lui Cehov.”
Dmitri Medvedev
Sunt Jack Sully şi vă scriu de pe Planeta Pandora vouă, pământenilor.

Cîntecul Olimpiadei, Vancouver 2010!

redactia@ziarul-bn.ro

 

 I Believe cu Nikki Yanofsky, cîntecul emblemă a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Vancouver, Canada, 2010.

Sala polivalentă are înfăţişare nouă!

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Sîmbătă 13 februarie, ora 9.30, va avea loc inaugurarea.

imagini video preluate de pe you tube.

Atentionare meteorologica cod galben de ninsoare, ploi şi polei!

Florica Dura

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică de cod galben pentru precipitaţii însemnate cantitativ şi viscol, începînd de vineri noaptea şi pînă sîmbătă la ora 18, în sud-vestul, nord-estul ţării şi în zona de munte va ninge, iar în restul judeţelor atenţionate vor predomina ploile, cantităţile de apă urmînd să depăşească local 20-25 l/mp şi izolat 35 l/mp. Vor fi condiţii formare a poleiului. Judeţul Bistriţa-Năsăud este în arealul atenţionat.
 

Schiori accidentaţi ajutaţi de jandarmii montani

Florica Dura

 

Potrivit comunicatului IJJ BN, jandarmii de la Postul din Piatra Fîntînele, aflaţi într-o acţiune de patrulare în zonă, au descoperit la aproximativ 300 de metri de localul turistic "Ambra", doi schiori accidentaţi pe o pîrtie improvizată. După ce le-au acordat primul ajutor celor doi amatori ai sportului alb, jandarmii montani i-au ajutat să ajungă în spaţiul turistic pentru a putea fi preluaţi de rude, avînd în vedere că, aceştia au refuzat să cheme ambulanţa, pentru a beneficia de asistenţă medicală calificată.


 

Ortodoxia sîngeorzană într-o carte!

Florica Dura

 

Potrivit comunicatului remis presei, "astăzi, începînd cu ora 18.00 va avea loc la Muzeul de Artă Comparată din Sîngeorz-Băi prima întîlnire din acest an în cadrul proiectului FORMĂ ŞI DIALOG. Programul va cuprinde lansarea cărţii Ieromonahul Ioachim Bâznog din Sîngeorz-Băi, de Alexandru Dărăban, carte apărută la editura Charmides în 2010, cu sprijinul Consiliului Local al Oraşului Sîngeorz-Băi.