Archive - Feb 17, 2010

Se întîmplă lucruri incredibile! Animale mai "umane" decît unii oameni?

Florica Dura
preluare you tube

 

  o idee împrumutată de la Alin Fumurescu, din textul lui de pe vox publica...şi un clip preluat de pe you tube, mi-au dat o temă de meditaţie cam naşpa pentru specia din care facem parte.

...animale care fac tot ce pot pentru a ajuta; instincte sublimate, pe de o parte, şi  oameni care privesc ca la spectacol, semenii aflaţi în dificultate! De cealaltă parte!

Corpul sportivului georgian mort la Vancouver a ajuns acasă

preluare Russia Today

 

 Corpul lui Nodar Kumaritashvili a fost transportat cu avionul în patria sa, Georgia, după accidentul tragic petrecut la ultimul antrenament, înainte de debutul  Jocurilor Olimpice de la Vancouver, Canada, transmite Russia Today.

Vanghelie despre Geoană! "Ce-i, gagică? Dă-l în p... mea, că are o grămadă de defecte!

preluare de pe blogul lui Victor Ciutacu

 

Primarul sectorului 5,  Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată de jurnalistul Victor Ciutacu pe blogul său, că Mircea Geoana are "o gramada de defecte" şi îl înjură folosind un limbaj licenţios, dezamăgit că aştia, deşi au fost la facultate, nu au învăţat nici măcar principiile elementare ale bunului simţ".

 

Transcrierea înregistrării:

Buget votat la foc automat. Consilierii judeţeni au dat cu o mînă, şi au luat cu cealaltă! Liberalul Dorin Popescu s-a abţinut

Florica Dura

 

Trei articole pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean, au constituit obiectul activităţii celor 31 de consilieri judeţeni, prezenţi astăzi în Sala de Şedinţe a Palatului Administrativ, pentru a vota bugetul pe 2010 a comunelor din judeţ.

Un clip bestial şi o muzică pe măsură! Shania Twain!

preluare you tube

 

 Forever And For Always!

Cupa României la haltere, pentru juniori II, Bistriţa 2010!

Florica Dura

 

 Începînd de ieri, 16 februarie, la Sala Polivalentă din Bistriţa, se desfăşoară Cupa României la Haltere, pentru Juniori II. Participă 170 de sportivi de la 25 de cluburi sportive din ţară.

Detalii în film, prezentate de organizatorii bistriţeni, Raoul Zanca, directorul DSJ BN, şi Ovidiu Fătu, antrenor CSM Bistriţa.

Importanţa familiei de origine

Andreea Sandra

 

„Fericirea înseamnă să ai o familie mare, iubitoare, grijulie, închegată, care să locuiască într-un alt oraş.” (George Burns)

Cel mai bogat rus, un apropiat al lui Putin, va exploata aurul din Maramures. Folosind cianura

redactia@ziarul-bn.ro

 

Potrivit ediţiei online a cotidianului România Liberă, cel   mai bogat rus, un apropiat al lui Putin, va exploata aurul din Maramureş. Folosind cianura.