Archive - Feb 18, 2010

Update: Se pare că este vorba de o sinucidere! Un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit de o clădire din Austin, Texas, America!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

Un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit astăzi de o clădire din oraşul american Austin, potrivit CNN. La această oră se fac investigaţii, pentru a se afla dacă prăbuşirea avionului particular a fost un act intenţionat sau e vorba de un accident produs pe linia de zbor pe care se află clădirea avariată.

Minciuna iese la iveală! Doar şapte persoane au murit din cauza A H1N1. Restul de 115 au murit din alte cauze!

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Numai sapte persoane au decedat din cauza virusului gripal AH1N1, nu 122, asa cum arata ultimul bilant al Ministerului Sanatatii, potrivit Rol.Stiri.ro, care citează antena3.ro

 

Se pare că autopsiile atestă faptul că nu toate persoanele bolnave de gripă porcină, care au decedat ulterior, au pierit din cauza pandemiei.


86 de persoane, care au murit fiind infectate cu AH1N1, au fost supuse autopsiei. În urma interventiei s-a confirmat decesul strict din cauza gripei porcine la doar şapte cazuri, restul fiind numai infectate, transmite site-ul de stiri.

Se caută soluţii “prietenoase” pentru Roşia Montană. Ministerul Culturii propune dezvoltarea turismului

redactia@ziarul-bn.ro

 

„Noi, Ministerul Culturii şi domnul ministru, considerăm că pentru problemele de la Roşia Montană s-ar putea găsi o soluţie care este mult mai prietenoasă faţă de monumentele istorice şi faţă de mediul înconjurător decât proiectul minier”, a declarat pentru evz.ro Hegedus Csilla, consilierul pe probleme de patrimoniu al ministrului Culturii.

Ambasadorul ungar despre proiectul Roşia Montană: Noi nu suntem de acord!

redactia@ziarul-bn.ro

 

Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oskar Fuzes, a declarat joi că, Ungaria se opune proiectului Roşia Montană. 

.El a spus că Ungaria are "o amintire amară" legată de poluarea de la Baia Mare, de acum 10 ani.

"Chiar dacă ne spun că merge în Canada sau în Patagonia de Sud, noi nu suntem de acord. Dar înţelegem că este vorba despre o decizie internă care aparţine Guvernului României", a adăugat ambasadorul ungar, potrivit mediafax.ro

Criza de bani a Statelor lumii împinge FMI să vîndă din stocul de aur

 


Fondul Monetar Internaţional ar putea provoca o uşoară scădere a preţului aurului, după anunţul privind vînzarea "în curînd", a 191,3 tone aur pe pieţele financiare, scrie HotNews.ro

Vanghelie: Rana de pe obrazul PSD, scrie Miron Mitrea pe blogul său

redactia@ziarul-bn.ro

 

Potrivit HotNews.ro, care citează blogul lui Miron Mitrea, " Marian Vanghelie, pata de pe obrazul PSD, s-a transformat in rană. "Deja este prea mult... Incepînd de ieri, cînd pe ecranele tuturor televiziunilor rulau vorbele de duh ale lui Vanghelie la adresa unor colegi din partid, rana s-a deschis. Urîtă, hidoasă, în văzul întregii ţări. PSD suferă acum din cauza unui individ despre care eu tot spun de doi ani de zile că face un imens rău partidului. Un individ care, chiar dacă are mintea odihnită, n-a înţeles că trebuie să se oprească", scrie Mitrea.