Archive - Feb 23, 2010

Portmoneu găsit şi înapoiat posesorului, de un jandarm din Năsăud!

redactia@ziarul-bn.ro

 



Potrivit comunicatului Jandarmeriei BN, "în data de 23 februarie 2010, jandarmul aflat în serviciul de pază la Trezoreria din oraşul Năsăud a găsit în jurul amiezii un portmoneu chiar în holul instituţiei. Imediat acesta l-a păstrat în speranţa că posesorul se va întoarce după el.
După aproximativ două ore, o femeie s-a întors în instituţie spunînd că şi-a pierdut portmoneul în care avea suma de 457 de lei. Ca urmare jandarmul, sg. maj. Călin Dobriceanu, i-a predat femeii portmoneul cu suma intactă pe bază de proces verbal.

Întrebări adresate Instituţiei Prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud

redactia@ziarul-bn.ro

 

Redacţia publicaţiei online,  ziarul-bn.ro, adresează următoarele întrebări Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud:
1.Ce documente, în copii, au stat la baza reconstituirii dreptului de proprietate a cetăţeanului Tomşa Dumitru din Urmeniş, nr 406, din întîmplare, primar al comunei Urmeniş, astfel încît Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor, a eliberat titlul de proprietate cu numărul 570967, cod 35312, din 11.12.2007, pentru suprafaţa de 2 hectare şi 300 de mp?

Mihai Ursachi, Cîntec de dragoste din Hexagonerie

Florica Dura

 

 Versurile minunate ale poetului Mihai Ursachi, sînt recitate de scriitorul Alexandru Uiuiu, avînd ca fond muzical un cîntec superb, interpretat de poetul Horaţiu Baciu, autor şi al părţii melodice, nu numai al stihurilor! Acest cîntec se poate asculta şi pe CD-ul anexat la cartea de poezie, Himerica a lui Horaţiu Baciu, lansată luna trecută, de ziua poetului Mihai Eminescu!