Archive - Feb 24, 2010

Ministerul Sănătăţii desfiinţează 577 de funcţii de conducere

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, miercuri, că vor fi desfiinţate 577 de funcţii de conducere, respectiv de manageri interimari, din spitale. Prin această măsură se va face o economie de peste un milion de lei lunar.

"Avem o veste proastă pentru manageri: vom reduce numarul de directori cu 28 la suta. Astfel, de la 2.069 de functii de conducere vom ajunge la 1.492, adica 577 vor pierde funcţiile", a precizat ministrul Sănătăţii, potrivit HotNews.ro care citează Mediafax.

Phil Collins - Look Through My Eyes

preluare you tube

 

 

Incredibil! Începînd din 2007, fructele şi legumele au fost tratate cu INIŢIUM!!! Românii au fost cobai fără să ştie!!! E confirmat oficial! Un senator rupe tăcerea!

Florica Dura

Ceea ce spune senatorul de PDL Iulian Urban astăzi, noi postam în 3 februarie 2010, cînd publicam o informaţie BOMBĂ. Ea se referea la o declaraţie a ministrului agriculturii, Mihail Dumitru, făcută la televiziunea naţională, prin care era recunoscut faptul că, INIŢIUM, otrava cancerigenă, cu care, noi ştiam că urmează să fie tratate - începînd din acest an - fructele şi legumele împotriva dăunătorilor, ar fi ajuns în farfuriile noastre încă din 2007! Ceea ce atunci părea de necrezut, astăzi are confirmarea oficială a Ministerului Agriculturii. Mulţi dintre noi au fost cobai, fără să ştie, consumînd fructe şi legume tratate cu otrava cancerigenă, cunoscută sub denumirea generică de INIŢIUM!!!

 

Senatorul PDL de Ilfov, Iulian Urban scrie pe blogul său, imediat ce a intrat în posesia răspunsului de la Ministerului Agriculturii, cu privire la testarea pestcidului INIŢIUM în România că " răspunsul este ....NAUCITOR ! La ce dracu mai platesc taxe si impozite ? Ce mai caut eu în Parlament ?
Nu pot să nu îmi pun aceste întrebari citind răspunsul ministrului Mihai Dumitru," se întreabă retoric parlamentarul.
Redăm mai jos, integral postarea de pe blogul senatorului PDL Urban Iulian

Inspectoratul şcolar BN, comasează trei şcoli

Mălina Rus

 

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud intenţionează să comaseze mai multe şcoli, potrivit unui comunicat remis ieri presei. Măsura este necesară, se spune în comunicat, din cauza lipsei de fonduri. În situaţia de a fi comasate de află şcolile din Sigmir, Ghinda şi Unirea, elevii acestor şcoli, fiind repartizaţi să îşi continue studiile la cele mai apropiate unităţi şcolare, spre exemplu: Şcoala Generală "Lucian Blaga", Şc. Gen. Nr. 1, Şcoala Generală "Ştefan cel Mare"şi Şcoala Generală "Avram Iancu", toate din Bistriţa..

Diaconescu: Plecarea mea din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Diaconescu: Plecarea mea din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul

Potrivit HotNews.ro, care citează Antena 2, liderul social-democrat Cristian Diaconescu a declarat că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în legatura cu filajul său. El a spus ca nu şi-a dorit funcţii în PSD şi că nu a candidat la şefia partidului pentru a obţine beneficii.

foto: România liberă