Archive - Feb 9, 2010

Nicolae Steinhardt, un model de intelectual ascet, fascinat de românism şi de credinţa în Dumnezeu!

Florica Dura

Un documentar tulburător, realizat de TVR Cultural şi preluat de pe you tube - I

 

Să ne întoarcem la natură!

Andreea Sandra

 

„Nimic nu piere în natura, ci numai legăturile lucrurilor se schimbă, numai formele se mută; toate se rotesc într-un cerc veşnic. Elementele rămîn tot aceleaşi.” (George Barit)

Direcţia Sanitar Veterinară BN a dat amenzi de 5600 de lei

redactia@ziarul-bn.ro

 

 
Potrivit comunicatului remis presei „Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bistriţa-Năsăud au controlat un număr de 12 unităţi de profil de pe raza judeţului, situate în municipiul Bistriţa şi oraşele Năsăud şi Beclean.
S-a verificat, conform tematicii naţionale de control, dacă se respectă legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor privind :

Dacian Cioloş, comisar european cu acte în regulă

Florica Dura

 


Parlamentul European a aprobat marţi noua echipă de comisari europeni, condusă de portughezul Jose Manuel Barroso, care îl include pe românul Dacian Cioloş, comisarul UE pentru Agricultură, informeaza AFP citat de HotNews.ro. Cabinetul format din 27 de comisari a primit un copleşitor vot favorabil, cu 488 voturi pentru la 137 împotrivă şi în absenţa a 72 de eurodeputaţi, potrivit HotNews.ro

Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină!

Florica Dura

 

 Familia lui Toni Tecuceanu a primit, la 31 de zile după decesul acestuia, dosarul medical al actorului, potrivit cotidianului Adevărul.
În dosar se menţionează faptul că Toni Tecuceanu a contractat, în spital, bacteria acinetobacter, un germen întîlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă.