Archive - Mar 14, 2010

Radu Şeu, un bistriţean cu care ar trebui să ne mîndrim!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

O cunoştinţă mi-a trimis un articol din Libertatea în care l-am redescoperit pe Radu Şeu!

Un fragment din The Blind Side, filmul care i-a adus Oscarul pentru cea mai bună actriţă, Sandrei Bullock!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

Vă recomandăm acest film!

Parcare cu plată!

redactia@ziarul-bn.ro

 

Parcarea va trebui plătită în mai multe zone ale municipiului Bistriţa, potrivit site-ului de informaţii a Primăriei oarşului. " Activitatea de administrare a parcărilor cu plată în Bistriţa va începe din data de 15 martie şi se va desfăşura în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistriţa nr. 123 / 25.06.2009. Într-o primă etapă, sistemul va fi implementat în următoarele zone ale municipiului: str.

Gasparetto : Un medium care pictează ca marii maeştrii sau reîncarnarea unui pictor celebru?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

 Louis Antoine Gasparetto, este un pictor cu un incredibil talent, care a şocat comunitatea internaţională prin talentul lui, talent care este într-un fel, comun, atît lui Toulouse Lautrec, cît şi lui Picasso şi lui Modigliani! Pentru că, stupoare, Gaparetto, poate într-un timp record să realizeze operele celor trei pictori, ori să picteze altele care pot fi considerate ca fiind pictate de cei trei maeştrii ai picturii, cu atît mai spectaculos, cu cît, o poate face nu numai folosindu-şi mîinile, ci, o poate face chiar şi cu picioarele!

Update…”Criza de brand a presei scrise: unde am greşit?” (Contextualizări concentrice)

redactia@ziarul-bn.ro
preluare de pe blogul lui Alin Fumurescu

Mai mult decît interesant comentariul lui Alin Fumurescu de pe platforma voxpublica.realitatea.net, referitor la presă şi la derapajele acesteia, prilejuit de analiza făcută de Iulian Comănescu, pe blogul său.

Pastorul Laszlo Tokes propune înfiinţarea unui site unde persoanele urmărite de fosta Securitate să îşi facă publice dosarele

redactia@ziarul-bn.ro

 

Europarlamentarul Tokes Laszlo intenţionează să înfiinţeze un site unde cei care au avut dosare de urmăriţi ai Securităţii să le poată face publice, potrivit HotNews.ro, care citează Madiafax, ce face trimitere la un comunicat dat publicităţii de europarlamentarul Tokes Laszlo, sîmbătă, 13 martie. "Oamenii au dreptul să ştie cine a turnat pe cine" şi "cine şi cum l-a slujit pe Ceauşescu". "Trebuie să vedem, deci, şi cum a funcţionat sistemul represiv. Toate acestea constituie nu doar dreptul nostru, ci şi responsabilitatea noastra.

Panică şi disperare în Georgia, după ce un post de televiziune a anunţat că tancurile ruseşti au invadat Tbilisi şi preşedintele Saakashvili ar fi fost ucis

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

 

 

Un post de televiziune din Tbilisi a provocat panică, furie şi disperare în Georgia, după ce a transmis un buletin de ştiri în care anunţa că are loc "o invazie în desfăşurare" a trupelor ruse, transmite Russia Today. Televiziunea cu pricina a anunţat că preşedintele Mikhail Saakashvili a fost ucis, iar liderul opoziţiei a preluat puterea la Tbilisi.