Archive - Mar 15, 2010

Update : Criza de brand a presei scrise. Unde am greşit? Şi de ce şi-a pierdut aura presa scrisă?

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă

Provocarea lansată de Iulian Comănescu pe blogul său, adresată celor mai activi jurnalişti de pe net-ul românesc, ia proporţii. După intervenţia lui Alin Fumurescu pe platforma voxpublica.realitatea.net, pe care o puteţi citi urmînd link-ul, Mihnea Măruţă, răspunde şi el. Textul integral al jurnalistului clujean, fost redactor şef la Cotidianul, într-o perioadă de glorie a acestui ziar, îl puteţi citi mai jos.

Articol de mare importanţă pe care îl actualizăm din motive strategice.( nota red.)

 
"Iulian Comănescu mi-a lansat şi mie provocarea de a găsi explicaţii pentru criza de brand a presei scrise. Unde am greşit, se (şi ne) întreabă el: cum se face că “majoritatea brandurilor cu reputaţie din presa românească îşi pierd ceea ce au mai bun”, cum s-ar repartiza vina pe “diferiţii manageri”?

Rusia ia poziţie faţă de ştirea falsă vehiculată de o televiziune de la Tbilisi, Georgia

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

Rusia a recţionat dur după ce Imedi, o televiziune de ştiri din Tbilisi, Georgia a difuzat o ştire falsă, în care se afirma că armata rusă a invadat Georgia şi preşedintele Mihail Saakashvili a fost ucis, iar liderul opozitiei a preluat puterea. "Acţiunile Imedi au fost iresponsabile si imorale", a declarat purtătorul de cuvînt al Ministerului rus de Externe, Andrei Nesterenko. El a cerut comunităţii internationale să condamne decizia canalului de televiziune, transmite AFP.