Archive - Mar 4, 2010

Valul perfect! Cu încetinitorul!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

 E nevoie şi de relaxare!

UE a dat aprobare pentru cultivarea cartofilor modificaţi genetic. E oficial!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare infomg.ro

 

Condoleanţe Adinei Arjoca

 

 
Membrii Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal sunt alături de doamna Adina Arjoca în aceste triste momente prilejuite de trecerea în nefiinţă a soţului său.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

O problemă de alăpare!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie

 Tînăra soţie trimite acasă de la spital o telegramă soţului:

 
" Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte si am angajat o doica din Grenada .
Eu nu sint de vina, dar se pare ca din cauza, ca ea e neagra, pielea copilului s-a intunecat si e aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa vin acasa cu odorul nostru. "

33 de ani de la cutremurul din 1977, Bucureşti, România!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 

Astăzi se împlinesc 33 de ani de la cutremurul de 7,2 grade pe scara Richter din 1977, care a zguduit România. 1.578 de oameni si-au pierdut viata, dintre care 1.424 numai in Bucuresti. La nivelul intregii tari, 11.300 de oameni au fost raniti si in jur de 35.000 de locuinte s-au prabusit. Printre personalităţile căzute victime ale cutremurului au fost: Toma Caragiu si Eliza Petrachescu, regizorul Alexandru Bocăneţ sau cîntăreaţa Doina Badea.

 

Nici un cadru didactic titular, nu va fi afectat de reducerea numărului de clase pentru anul şcolar 2010-2011

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a propus pentru anul şcolar 2010/2011 în judeţul Bistriţa-Năsăud 192 de clase pentru cei care vor să se înscrie în clasa întâi, se spune în comunicatul dat publicităţii de ISJ BN.

Cartel Alfa cere seamă Guvernului în problema fondurilor de pensii!

redactia@ziarul-bn.ro

 

Printr-o scrisoare deschisă adresată Guvernului României, Cartel Alfa cere lămuriri privind neclarităţile apărute între declaraţiile reprezentanţilor FMI şi cele ale oficialilor români, privind fondurile de pensii. Publicăm mai jos, integral, textul demersului.

"Scrisoare deschisă adresată Guvernului României

Reprezentanţii FMI au făcut în luna februarie Guvernului României recomandări în privinţa situaţiei grave constatate în domeniul administrării fondurilor private de pensii. Acestea ar fi, după cum urmează: