Archive - Mar 7, 2010

Cîteva zeci de surferi s-au dat cu valul pe rîul Severn din Anglia!

Florica Dura
preluare you tube

 

Priviţi cu admiraţie de cîteva sute de britanici, cîteva zeci de surferi au făcut pe 2 martie 2010 o plimbare cu valul, care a urcat prin estuarul rîului Severn, împins de maree. Intrarea apelor oceanului Atlantic prin estuarul rîului Severn este ceva normal, explică specialiştii avînd în vedere poziţia lunii, care de fapt determină mareele. Singurul lucru deosebit este mărimea valului, care, doar o dată la 10 ani, capătă înălţimea necesară pentru a putea fi folosit de surferi!

Sursa : sky news, clip postat pe you tube

Bătălie mare la Oscar! Avatar contra The Hurt Locker. James Cameron contra Kathryn Bigelow!

preluare you tube

 

Filmul lui James Cameron, Avatar, uriaş ca buget, 250 de milioane de dolari, la egalitate ca nominalizări (9 ) cu The Hurt Locker, realizat de regizoarea Kathryn Bigelow, fostă soţie a lui Cameron, ar putea fi surclasat de The Hurt, în această noapte, la decernarea Premiilor Oscar. Realizat cu un buget modest în comparaţie cu Avatar, doar 15 milioane de dolari, The Hurt Locker, potrivit unor critici de film, i-ar putea aduce lui Kathryn Bigelow, cel puţin Oscar-ul pentru regie, consacrînd-o astfel la categoria regie, unde, fostul ei soţ, deţine supremaţia.

Sandra Bullock, premiul Zmeura de Aur pentru cea mai slabă actriţă! Cu o zi înainte de decernarea Premiilor Oscar, unde este nominalizată, la categoria cea mai bună actriţă!

preluare you tube

 

 Actriţa s-a prezentat să îşi ridice premiul, cu un cărucior plin cu DVD-uri, sigură că aproape nimeni nu a văzut filmul în care a jucat: All About Steve!

Bullock este nominalizată la Oscar pentru rolul din The Blind Slide, la categoria cea mai bună actriţă, potrivit BBC News.

Paula Seling şi Ovi merg la Eurovision!

preluare you tube

 

Melodia Playing With Fire, interpretată de Paula Seling şi Ovi, va reprezenta România la cea de-a 55-a ediţie a concursului Eurovision, de la Oslo (Norvegia), din luna mai. Melodia este compusa de Ovidiu Cernăuţeanu, nume de scena , Ovi! 

Playing With Fire a fost urmat în clasament Save Their Lives interpretat de Luminita Anghel, şi Around Around, cîntat  de Catalin Josan.  16 concurenţi au participat anul acesta la selecţia naţională pentru desemnarea participării la ediţia 55, 2010 a Eurovision din Norvegia.