Archive - Apr 17, 2010

Joe Dassin, Et si tu n'existais pas

preluare you tube

 Un cîntec care va rămîne...

România şi-a închis spaţiul aerian

Comunicat de la Guvern

 

Norul de cenuşă vulcanică din Islanda: Deocamdată nu există nici un risc pentru populaţia României; Spaţiul aerian al României va fi închis începând de sâmbătă 17 aprilie, ora 18.00

 

Primul-ministru Emil Boc a analizat, astăzi, la Palatul Victoria, cu membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, modul în care evoluează traseul norului de cenuşă produs de erupţia vulcanică din Islanda şi impactul acestei situaţii asupra României.

Mii de persoane participă la Varşovia la o ceremonie funerară în memoria victimelor catastrofei aviatice de la Smolensk. Urmăreşte LIVE, transmisia de pe internet

preluare HotNews.ro

Clik aici pentru a urmări LIVE  ceremonia de la Varşovia.

Polonezii îşi plîng preşedintele. Zeci de mii de persoane sunt asteptate sa participa, sambata, la Varsovia, la o ceremonie funerara in memoria celor 96 de victime ale dezastrului aviatiac de la Smolensk, de la sfarsitul saptamanii trecute, transmite BBC. Sirenele de alarma au sunat sambata in capitala poloneza, pentru a marca cele sapte zile care au trecut de la tragedia aviatica.

Să mai şi rîdem

preluare you tube

 Bebei haioşi, preluare you tube

Cum şi-au declarat averile judecătorii Curţii Constituţionale înainte să declare ANI neconstituţională

preluare HotNews.ro

Cei noua judecatori ai Curtii Constitutionale au depus si ei declaratii de avere. Unii din judecatori nu si-au mentionat veniturile din salarii, ori au omis de la o delcaratie la alta proprietati. HotNews.ro a dezvaluit joi ca sapte judecatori ai CCR sunt investigati de Agentia Nationala de Integritate, care dupa o decizie luata de cei noua judecatori, si-a pierdut mare parte din atributii. HotNews.ro va prezinta declaratiile de avere ale judecatorilor Curtii Constitutionale.