Archive - Apr 2010

April 30th

Phoenix a pierdut procesul pentru discul Cantafabule. Urmează recursul

preluare HotNews.ro si you tube

Potrivit HotNews.ro, Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a declarat saptamana aceasta ca magistratii Tribunalului Bucuresti au respins cererea lui ca Electrecord sa-i plateasca drepturi de autor pentru discul Cantafabule, dar ca nu va accepta sa fie "calcat in picioare sau furat in Romania", informeaza Agerpress.

Folclorul merge mai departe! A luat naştere grupul de cîntăreţe Valeria Peter Predescu

Florica Dura

9 fete din judetul Bistriţa-Năsăud au învăţat să cînte sub îndrumarea cîntăreţei Valeria Peter Predescu. La un an de moartea cîntăreţei, grupul a primit numele celei care le-a îndrumat. Prima lor apariţie publică a avut loc pe 29 aprilie în spectacolul In Memoriam dedicat celei care a fost Valeria Peter Predescu.

Le dorim succes!

Atenţie şoferi! Drumul Naţional 15 A, pe dealul Tecii, se surpă din nou!

Florica Dura

Reparat de curînd, Drumul Naţional 15 A, pe dealul din apropierea loaclităţii Teaca, se surpă din nou, ca urmare a ploilor din ultima perioadă, dar şi ca urmare a lucrărilor provizorii făcute pentru consolidarea acestuia, şi care se pare că s-au cifrat la peste 7 miliarde de lei vechi.

Carmen Harra explică importanţa botezului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 De ce botezul se face la nivelul capului?

Un top al Bârgăuanilor : cartea lui Titus Wachsmann-Hogiu, episodul II

Florica Dura

 Cartea "Bârgăuani de top" povestită de autor, Titus Wchsmann-Hogiu şi autorul prezentat de un alt bârgăuan, Nicolae Vrăsmaş.

Mihai Ghimpu îi răspunde lui Serghei Lavrov: Nu România are armata pe teritoriul Republicii Moldova

Potrivit HotNews.ro care citează Jurnal de Chişinău, presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a raspuns acuzatiilor ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, aratand ca nu Romania este tara care detine armata pe teritoriul Republicii Moldova. Reactia vine dupa ce acum cateva zile, Lavrov l-a criticat pe Ghimpu pentru atitudinea acestuia fata de "Ziua Victoriei", si a sugerat ca Romania nu ar recunoaste Republica Moldova.

Confruntări violente la Atena, după ce zeci de protestatari au încercat să intre în clădirea Ministerului de Finanţe

Reuters

Potrivit HotNews.ro, fortele de ordine s-au confruntat cu protestatari pe strazile din Atena, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce mai multi demonstranti au incercat sa intre in cladirea Ministerului de Finante, transmite BBC. Politistii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea de manifestanti ce protestau fata de masurile de austeritate pe care guvernul elen le va implementa.

Zeci de demonstranti au incercat sa treaca printr-un cordon de politisti aflat in fata sediului Ministerului de Finante de la Atena.

Jandarmii asigură ordinea de 1 şi 2 Mai

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit comunicatului IJJ BN, jandarmii bistriţeni vor asigura în data de 1 mai 2010, de la ora 10.00, măsurile de ordine pubică la acţiunea de protest organizată în faţa Instituţiei Prefectului, de către reprezentanţii unei formaţiuni politice.
Tot în data de 1 mai, jandarmii vor asigura în zona Pădurii Schullerwald, măsurile de ordine publică la spectacolul folcloric organizat de către Primăria Bistriţa.
La fel se va întâmpla şi în data de 2 mai 2010, de Ziua Tineretului, când în aceeaşi zonă va fi organizat un spectacol susţinut de Crush şi Alexandra Ungureanu.