Archive - Mai 10, 2010

Peter Gabriel, The Book of Love

Florica Dura
preluare you tube

 Un performance de poezie şi muzică, marca Peter Gabriel!

Proiectul campusului de la "Liviu", prezentat de directorul Constantin Rus

Florica Dura

Directorul Colegiului "Liviu Rebreanu" profesorul Constantin Rus, a prezentat astăzi proiectul campusului care, ar putea fi construit în incinta liceului.

 

Detalii în film.

 

Comentariul redacţiei în rezumat:

Enya - May It Be - Live în emisiunea lui Jay Leno

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Fără comentarii

Trei actriţe de peste 60 de ani, în TOP 10 al celor mai frumoase femei din lume

 
Potrivit ediţiei online a cotidianului România Liberă, actriţele Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve, în vârstă de 67 de ani, şi Helen Mirren, în vârstă de 64 de ani, au fost incluse în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume, alcătuit de compania Wizard Jeans, informează contactmusic.com consultat de Mediafax.

Cele trei actriţe, considerate adevărate "veterane" ale industriei cinematografice, au împreună 205 ani, însă au reuşit, în ciuda faptului că au trecut de prima tinereţe, să fie incluse pe această listă.

Dorel Nistor - locul II la tenis de masă – Open!

redactia@ziarul-bn.ro

 
Potrivit comunicatului remis presei de IJJ BN, la finalul săptămînii trecute, s-a desfăşurat în judeţul Mureş, la Reghin, "Memorialul “Dan Leorda” la tenis de masă, unde s-au întâlnit cei mai buni tenismeni atît la categoria Open cît şi Amatori. S-a jucat până târziu în noapte la 20 de mese iar după disputarea seturilor pe cele două categorii, din cei 172 de participanţi s-au evidenţiat cei mai buni dintre cei buni.

Un elev de la Colegiul Andrei Mureşanu participă la Concursul naţional de Oratorie Creştină „Crezul meu“

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit Biroului de Presă a ISJ BN, un elev bistriţean va participa miercuri, 12 mai, la etapa pe Arhiepiscopie a concursului naţional de oratorie creştină „Crezul meu“, care se va desfăşura în Cluj-Napoca. Este vorba despre elevul Ciliboaie Horaţiu, din clasa a VI-a de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu“ Bistriţa.

Cu ceva întîrziere, proiectul de centură a Bistriţei, bagă în priză Consiliul Local

Florica Dura

Joi, 12 mai, Consiliul Local este convocat în şedinţă extraordinară. Iniţiatori: mai mulţi consilieri liberali. Subiect: Centura de Sud!

 CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI
B I S T R I Ţ A
Nr.37906/05.05.2010

C O N V O C A T O R

Subsemnaţii, Calo Viorica, Rusu Andrei, Ţărmure Gavril, Găurean Florin - Nicolae, Molnar Laurenţiu - Dănuţ, Illyes Istvan, Benţa Gavrilă, Avram George şi Curteanu Eugen – Dicones, consilieri locali în cadrul Consiliului local al municipiului Bistriţa, prin prezenta, în conformitate cu art.39, alin.2 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

convocăm

STREET DANCE de ZIUA EUROPEI

redactia@ziarul-bn.ro


Potrivit site-ului Direcţiei de Sport a Judeţului Bistriţa-Năsăud, cu sprijinul DSJ-BN, dansatori din clubul ”IN Action” au prezentat duminică 9 mai 2010 începînd cu orele 13:00, un program de 30 de minute de street dance.

Astfel, 50 de tinerei dansatori îmbrăcaţi în tricouri albastre au adus Europei de ziua ei un omagiu prin muzică şi dans. Evenimentul, a durat 30 de minute şi a atras atenţia unui număr însemnat de bistriţeni care au admirat pe pietonalul Liviu Rebreanu complexitatea paşilor de dans executaţi individual şi în grup, scrie sursa citată.

Singura şansă a lui Emil Boc…

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă


… de a-şi salva cariera politică şi, mai ales, de a-şi reface imaginea, care acum este cea de marionetă deşirată, ar fi să se întoarcă împotriva lui Traian Băsescu. Imposibil, veţi zice, şi aţi avea aproape toată îndreptăţirea. Pe câţi dintre noi ne lasă inima să-i facem rău bine-făcătorului nostru? Câţi dintre noi ne “ucidem tatăl”, în sens psihanalitic? Oare Boc poate? Ar putea?