Archive - Mai 26, 2010

Republica Moldova s-a calificat în finala concursului de muzică Eurovision

redactia@ziarul-bn.ro


Reprezentantii R. Moldova Sunstroke Project & Olia Tira au cantat piesa "Run Away"
Foto: Eurovision.tv Reublica Moldova este una dintre cele 10 tari care s-au calificat in finala concursului de muzica Eurovision. Piesa"Run Away" intepretata de Sunstroke Project & Olia Tira a reusit sa se califice din prima semifinala a competitiei desfasurata la Telenor Arena din Oslo. Printre alte tari calificate se numara Rusia, Grecia, Serbia sau Islanda.

Robert Wittman, fost agent FBI: Pablo Picasso este cel mai "furat" artist în ultimii ani

Hotii de arta nu sunt sofisticati si fermecatori precum personajul interpretat de Pierce Brosnan in "The Thomas Crown Affair". Sunt mai degraba niste infractori de drept comun, gata sa faca un ban in plus, a declarat într-un interviu preluat şi tradus de HotNews.ro, Robert Wittman, fost sef al echipei FBI insarcinata cu investigarea furturilor de arta si unul dintre cei mai respectati experti in domeniu. Wittman respinge teoria populara ca undeva, intr-o vila din Elvetia, un colectionar bogat si fara scrupule sta si se uita la picturile furate pe care numai el le poate vedea.

Studiu Mercer: Viena, Zurich şi Geneva conduc în clasamentul oraşelor cu cea mai bună calitate a vieţii

redactia@ziarul-bn.ro

 Studiu Mercer: Viena, Zurich si Geneva conduc in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii


Viena, orasul cu cea mai buna calitate a vietii
Foto: AGERPRES Viena continua sa conduca in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, care este dominat, de altfel, de orase europene. Capitala Austriei este urmata in acest top de Zurich si Geneva, releva un studiu realizat de compania de consultanta Mercer. Pe locul al patrulea, la egalitate, se afla Vancouver si Auckland.

A murit actorul Jean Constantin

preluare HotNews.ro şi you tube

Potrivit Hotnews.ro, actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, in locuinta sa de la Constanta, a declarat Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista din Bucuresti, citat de Mediafax.

In ultima perioada, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanta si din Capitala, cu afectiuni cardiace.

Un prieten a povestit ca actorul a fost gasit in propriul apartament de o vecina, ingrijorata ca nu-l mai vazuse de cateva zile.

Parlamentul ungar a adoptat controversata lege a cetăţeniei

preluare HotNews.ro

Parlamentul ungar a adoptat miercuri o lege care va facilita accesul la cetatenia ungara pentru etnicii maghiari care traiesc in tarile vecine, relateaza AFP. Legea, care a starnit opozitia dura a Slovaciei a trecut cu 344 de voturi "pentru", trei "impotriva" si cinci "abtineri", si le va permite etnicilor maghiari sa aplice pentru cetatenia ungara, insa numai daca pot demonstra ca au origine ungara si ca pot vorbi limba.

Încă zece pentru Partidul Ecologist. Halterofilii bistriţeni învingători la europene, premiaţi de către DSJ. Aproape jumătate dintre candidaţi au renunţat la postul de inspector. Dumnezeu o iubeşte

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews:Încă zece pentru Partidul Ecologist

10 bistiteni au aderat astazi la filiala judeteana a Partidului Ecologist. In cadrul conferintei de presa "anti-mall in Eminescu", acestora li s-au inmanat carnetele de membru. Alexandru Toniuc a oferit trandafiri rosii doamnelor care au aderat la programele partidului.