Archive - Mai 28, 2010

Interpretarea românească a mecanismelor crizei

primim la redacţie

Unii intâmpina dificultati in a intelege mecanismul crizei. Pentru cei mai multi, acesta le apare ca ceva extrem de complicat si cu origini obscure. In fond, este mai simplu decât ne-am putea inchipui. Cineva a avut inspiratia de a sintetiza aceasta stare intr-un scenariu compus din zece etape.

Iata-l:

1. Ion are o crâsma. Pentru a-si spori vânzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea - betivani notorii) bautura pe datorie.

...PDL: Ce facem? Îl spălăm sau facem altul?

preluare de pe platforma voxpublica

Cercetătorul Andrew Marshall despre Grupul Bilderberg: Soarta lumii n-ar trebui să fie decisă de albi bătrîni şi bogaţi care se adună în secret

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro arhiva personala Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi "vanatori" ai bilderbergilor, a spus urmatoarele despre selectul grup al elitelor occidentale: "poate ca Dumnezeu a creat Universul, dar, in privinta planetei Pamant, mesajul Clubului Bilderberg catre Dumnezeu este simplu: multumim, dar mai departe avem noi grija"*. Mai multe surse au anuntat ca saptamana viitoare ar putea avea loc cea de-a 58-a intalnire a Bilderberg Group, in localitatea spaniola Sitges, in apropiere de Barcelona.

Astăzi începe Festivalul de Film TIFF 2010

  Spotul editiei a noua a Festivalului International de Film Transilvania.

Regie si concept: Radu Muntean
Cu: Florin Piersic, Florin Piersic Jr.
Filmat la: Cinema Republica, Cluj-Napoca 

Radu Şeu, singurul român care cîntă la ţambal electric

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Şi în plus, este bistriţean!