Archive - Mai 3, 2010

3 mai 2010: De Ziua Internaţională a Presei, Civic Media va acorda unui jurnalist Premiul "Mile Cărpenişan"

comunicat de presă

 

La 40 de zile de la trecerea la cele vesnice a jurnalistului de front Mile Carpenisan, un grup de initiativa format din ziaristi si prieteni ai sai a luat hotararea sa ii omagieze trecerea pe acest pamant prin instituirea unui Premiu anual pentru Curaj si Excelenta in Jurnalism, care sa poarte numele celui care ramane un reper al jurnalismului de front – indiferent ca acesta este deschis in fosta Iugoslavie, Irak sau Romania.

6, 7 milioane de accesări pentru Bonnie Tyler It's A Heartache

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 pe you tube

Progresul României? Trădarea

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă şi you tube


Apariţia Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) este un regres alarmant în politica autohtonă. Preliminariile şi modul în care s-a format, conducerea aleasă la primul Consiliu Naţional, terminologia declaraţiilor de intenţii şi toată simbolistica sa reprezintă suficiente semnale în acest sens. UNPR se naşte ca partid a-democratic şi, contrar denumirii sale, se anunţă o forţă reacţionară, în sensul clasic al acestui cuvânt.

Şeful Serviciului Ordine Publică, Valerică Carp, cercetat penal. Delegaţie nemţească, în vizită oficială la Primăria Bistriţa. Cinci morţi într-o săptămână. Manfred Dachner, cetăţean de onoare al Bistriţei

redactia@ziarul-bn.ro

BistriţaOnline:  Şeful Serviciului Ordine Publică, Valerică Carp, cercetat penal

Şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud (IPJ BN), Valerică Carp, este cercetat penal pentru că a încercat să muşamalizeze un accident rutier în care a fost implicat, martorii declarând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a intrat cu maşina personală într-un cap de pod.

Mircea Geoană a fost audiat la DNA în dosarul Cătălin Voicu

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews. ro, presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul senatorului Catalin Voicu, informeaza Mediafax. "Continutul discutiilor este confidential", a spus Geoana la iesirea din sediu.

Audierile au durat aproximativ o ora, scrie sursa citată. Articolul integral îl puteţi citi aici

 

Poveste despre...o bere!

primim la redacţie

Doi tineri erau căsătoriţi de doar două săptămîni ! Soţul, deşi era foarte îndrăgostit, abia aştepta să iasă în oraş cu vechii lui prieteni, să petreacă. Aşa că îi spuse tinerei soţii:

- Scumpa mea, vin repede.

- Unde mergi iubiţel? Întrebă ea.

- Merg pîna la bar, drăguţo. Să beau o bere.

Soţia spuse:

- Vrei bere, dragostea mea?

Apoi ea deschise uşa frigiderului şi îi arătă soţului 25 de tipuri diferite de bere, din 12 ţări diferite: Germania, Olanda, Japonia India, etc..

Informaţii despre cum poţi deveni jandarm

redactia@ziarul-bn.ro


Potrivit comunicatului IJJ BN, remis presei astăzi 3 mai, duminică, 2 mai 2010, de ziua lor, tinerii au sărbătorit în Pădurea Shulerwald la concertul organizat de autorităţi.
Jandarmii bistriţeni s-au aflat la datorie asigurând măsurile de ordine publică în zonă. Alături de Detaşamentul 1 Mobil, s-au aflat şi ofiţeri ai Serviciului Resurse Umane şi Compartimentului Relaţii Publice pentru a oferi tinerilor interesaţi, posibilitatea obţinerii de informaţii în vederea înscrierii la una din unităţile de învăţământ cu profil militar din ţară.

Chris Rea - Looking For The Summer

preluare you tube

Pînă cînd apare vara, vă invităm să ascultaţi muzica lui Chris Rea!

Sculptorul Nicolae Fleissig, despre "zgîrierea" realităţii

preluare you tube, modernism.ro

Pentru a afla mai multe lucruri despre cum gîndeşte sculptorul Nicolae Fleissig, vă invit să urmăriţi interviul realizat de criticul de artă Cosmin Năsui, anul trecut la Sîngeorz Băi, în Simpozionul Land Art organizat de Max Dumitraş pe Valea Gîrciului.

Şoferi:Drumurile naţionale din judeţ, faza de cîrpire

Florica Dura

 DN 17 D în dreptul localităţii  Rodna, DN 15 A în Teaca, au fost drumurile cîrpite săptămîna trecută. În săptămîna care începe astăzi, 3 mai, vor demara lucrările de plombare a gropilor din carosabil pe DN 17 C, începînd din localitatea Salva, pînă la limita cu judeţul Maramureş, a declarat şeful secţiei Drumuri Naţionale Bistriţa-Năsăud, Alexandru Slavita. 

Slavita a mai spus că, reparaţiile pe DN 1D, Năsăud- Pasul Rotunda vor continua în această primă săptămînă a lunii mai, pînă la podul peste Someşul Mare, siuat în amonte de localitatea Valea Mare, comuna Şanţ.