Archive - Mai 4, 2010

Un bistriţean la Scala din Milano : Ştefan Pop!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Tenorul Ştefan Pop este laureat al Premiului I la Concursul Operalia. El a cîntat pe scena celebrului teatru Scala din Milano, ieri, 3 mai, aria lui Rodolfo din Opera Boema a lui Puccini. Dirijorul orchestrei de la Scala, a fost celebrul tenor şi dirijor Pacido Domingo, patronul concursului Operalia, cîştigat de Ştefan Pop. Preluăm de pe you tube un clip în care  tenorul a intrepretat Donizetti, L'Elisir d'amore, Una furtiva lagrima.

Bistriţeanul are 23 de ani şi de curînd a mai cîştigat un premiu I, la Seul.

Bravo Ştefan!

Ce poate face o femeie cu sînii ei? Poate sparge cîte ceva!

preluare you tube

 Comentariile sînt de prisos!

I-au ciuruit! "Atacul hackerilor români asupra ziarelor La Stampa şi Corriere a fost unul din cele mai relevante din ultimii 8 ani in Peninsulă"spune un expert italian

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, pe 30 aprilie, un grup de hackeri, care se semneazӑ "Romanian National Security", a atacat trei dintrecele mai importante site-uri media din Italia: La Stampa, Corriere della Sera si RAI. Hackerii romani au lӑsat un mesaj unde ȋi invitӑ pe jurnalistii italieni sӑ nu mai facӑ confuzie ȋntre „romani” si „tigani”. Acelasi grup, RNS, a atacat ȋn ultima lunӑ siturile publicatiilor Daily Telegraph si Le Monde.

Vernisaj "Debut 2009". Poliţiştii caută un bărbat ce şi-a înjunghiat soţia. Delegaţia din Germania a donat Bisericii Evanghelice 10.000 de euro. Scandal sexual la Complexul de servicii sociale comunitare Beclean

Mesagerul: Vernisaj "Debut 2009"
Este ştiut că la Complexul Muzeal Judeţean Bistriţa-Năsăud se organizează în fiecare an un concurs de debut în arte plastice, deja căutat, preţuit în ţară, fapt dedus din numărul mare de mape de concurs care se primesc de fiecare dată. Instituţia amintită s-a angajat să organizeze prima expoziţie a câştigătorului, acordând spaţiu expoziţional şi material publicitar pentru eveniment. Aici puteţi citi articolul complet.

Norul de cenuşă vulcanică revine. Irlanda a închis spaţiul aerian

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, spatiul aerian al Irlandei a fost inchis, marti dimineata, din cauza unui nor de cenusa vulcanica foarte dens provenind din Islanda - a anuntat Autoritatea aviatiei civile din aceasta tara, preluata de France Presse.

Doina Melinte şi-a început cariera în sport la Bistriţa

preluare

Faptul că Doina Melinte a început să se antreneze la Bistriţa, este un amănunt extrem de important din cariera marii sportive, pe care puţină lume îl ştie. Preluăm pentru corecta informare a bistriţenilor, biografia bistriţeană a atletei, de pe site-ul Direcţiei Judeţene de Sport Bistriţa-Năsăud.


Doina Ofeila Melinte, unul dintre simbolurile atletismului romanesc, s-a nascut la 27 decembrie 1956 in satul Mlenauti, comuna Hudesti judetul Botosani. Inceputurile copilariei se leaga firesc de satul natal, unde de altfel a si urmat ciclul primar.

Proba de competenţe digitale a fost un succes în Bistriţa-Năsăud

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit comunicatului ISJ BN, proba de evaluare a competenţelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat 2010 s-a încheiat cu succes în judeţul Bistriţa-Năsăud. Toţi cei 3.092 de elevi care au fost evaluaţi la această probă a examenului au promovat.
Dintre aceştia, 960 au obţinut calificativul de utilizator experimentat, 1025 au primit calificativul de utilizator avansat, 926 au calificativul de utilizator de nivel mediu, iar restul de 181 de elevi au obţinut calificativul de utilizator începător. Niciun elev nu a fost eliminat.