Archive - Iun 11, 2010

Trandafirii din deşert, episodul II

preluare you tube

 Lucruri incredibile, făcute de oameni ca noi...

2 ani de la incendiul în care a fost mistuit turnul Bisericii Evanghelice din Bistriţa. Rugăciune ecumenică

Florica Dura
preluare you tube

 

 

 


Primarul oraşului Bistriţa, Theodor Creţu a anunţat printr-un comunicat remis presei că, "astăzi 11.06.2010 începând cu ora 19.30 va avea loc o rugăciune ecumenică pe pietonalul Liviu Rebreanu".
Vă invit să luaţi parte la această ceremonie la care vor participa reprezentanţi ai cultelor religioase din municipiul Bistriţa, se spune în invitaţia primarului.

 

O destinaţie pentru liniştea d-voastră: Cormaia!

redactia@ziarul-bn.ro

 Pensiunea Corale

Localnicii din Lunca Ilvei şi-au luat Paşaport Verde

comunicat de presă

Asociatia Tasuleasa Social, in parteneriat cu Coca-Cola HBC Romania, au implementat in Lunca Ilvei, judetul Bistrita Nasaud, proiectul Pasaportul Verde prin care si-au propus sa ii convinga pe localnici sa colecteze gunoaiele selectiv.

Tînăr bistriţean reţinut pentru trafic de droguri. Sîngeorz-Băi "Ziua absolventului" . Peste 56.000 de elevi din judeţ intră astăzi în vacanţa de vară. Puşca şi cureaua lată a ajuns la Academie

redactia@ziarul-bn.ro

 Citynews: Tînăr bistriţean reţinut pentru trafic de droguri

Un tanar din Bistrita a fost arestat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri, pentru trafic de droguri. Pe numele lui Alexandru B., in varsta de 28 de ani a fost a fost emis un Mandat de Arestare Preventiva pe o perioada de 29 zile, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri. Tanarul se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

Bistriţa: Centrul medical de traumatologie şi posturologie va fi deschis astăzi la ora 12

Florica Dura

 
Cunoscutul doctor Ştefan Tiron, proprietarul Centrului Medical Dr. Tiron din Bucureşti, va deschide astăzi, ora 12.00 o filială a de traumatologie şi posturologie la Bistriţa, pe strada Nicolae Titulescu nr 21.

Centrul medical Dr. Tiron din Bistriţa, va asigura servicii de Ortopedie şi Traumatologie, Medicină fizică şi Balneologie.

Doctorul Ştefan Tiron este preşedinte fondator al Societăţii Române de Posturologie şi al Societăţii Ştiinţifice Române de Oxyigen-Ozono-Terapie..

 

 

 

Eveniment: 10 ani de curăţenie profesionistă la Bistriţa, prin firma LuxelAcalis SRL!

Florica Dura

Ieri, 10 iunie, firma LuxelAcalis SRL din Bistriţa a sărbătorit 10 ani de la înfiinţare. Prezenţi la eveniment, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, şeful Camerei de Comerţ, Vasile Bar. şeful Registrului Comerţului, Ioan Turc, dar şi alţi parteneri şi prieteni, au felicitat-o pe doamna Mihaela Iulia Ivanov, directorul general al firmei, pentru realizări. Cum era firesc, s-a închinat cu un pahar de şampanie, şi s-au făcut planuri de viitor.

 

Detalii în filmul ataşat