Archive - Iun 24, 2010

Fotbal: Slovacia a trimis Italia acasă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 3-2 !!!

Odă tualetului Sovietic

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu

 exista, pare-se, un potential inca insuficient exploatat pe marginea privatei publice. Ca o continuare a postarii “Buda sau Urma scapa turma“, va prezint mai jos – cu acordul autorului – un excelent text al lui Vasile Ernu din volumul “Nascut in URSS“, pe care abia acum l-am descoperit. Sa spun ca marile spirite se intalnesc la buda?:) Nu spun. Va las voua aceasta placere. Enjoy!

Dedicat lui Ilya Kabakov

Subconştientul conţine secretul succeselor noastre. Episodul I

redactia@ziarul-bn.ro

Prin Legea Atracţiei, cea mai importantă Lege din Univers, Gîndurile noastre devin Realitate.

 

Detalii halucinante despre cum putem să ne construim sau distrugem, doar controlîndu-ne gîndurile, puteţi urmări  în filmul preluat de pe you tube.

Se caută din nou şef la Urbanism. Poveşti de succes de Ziua Tânărului Fermier. Premii de 500 de lei pentru cele mai frumoase grădini şi balcoane din Bistriţa. Criză de supraveghetori la BAC

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Se caută  din nou şef la Urbanism

 Dupa ce la concursul, desfasurat in luna mai, nu s-a prezentat nimeni, Primaria municipiului Bistrita organizeaza, in data de 28 iulie 2010, ora 11.00 un nou concurs pentru ocuparea functiei publice vacante de conducere, de sef serviciu Urbanism din cadrul Directiei de Arhitectura si Dezvoltare Urbana.

 

Conditii specifice de participare: studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalent, in unul din urmatoarele domenii:

 

Incredibil. În Louisiana a plouat cu petrol!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 preluare you tube

24 iunie: Astăzi creştinătatea sărbătoreşte Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul

preluare you tube

 Cîţi în Hristos v-aţi botezat, în interpertarea Grupului Psaltic Anghelos.

Consiliul Local Bistriţa discută situaţia terenurilor de sport de la Liceul Liviu Rebreanu

Florica Dura

În şedinţa de astăzi după amiază a Consiliului Local Bistriţa, la punctul 20, apare ," Cererea domnului Alexandru Marian Toniuc înregistrată la Primăria municipiului Bistriţa sub nr. 49902/16.06.2010 privind analizarea situaţiei terenurilor de sport ale Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” - cerere susţinută de cca.2200 semnături ale cetăţenilor din municipiul Bistriţa", potrivit comunicatului remis presei de Primăria Bistriţa. 

Între timp, terenurile de bitum ale bazei sportive de la "Liviu" au fost transformate în tranşee. Vezi video.

Înfloriri!

preluare you tube