Archive - Iun 29, 2010

Fotbal: Brazilia - Chile 3 - 0!

preluare you tube

Leul îşi continuă deprecierea. În cîteva minute, cursul a ajuns la 4,39 lei/euro. Se testează pragul psihologic de 4,4 lei/euro?

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, leul a inceput sa se deprecieze la numai cateva minute de la deschidere, trecand lejer la un nivel de 4,3913 lei pentru un euro (la ora 9,16) la numai cateva minute dupa ce a deschis la 4,3752 in fata monedei unice. Probabil ca se testeaza nivelul de 4,4, prag psihologic care cu greu va fi permis de BNR.

Judeţul Bistriţa-Năsăud, rămîne în zona codului galben pînă mîine

redactia@ziarul-bn.ro

Meteorologii au prelungit azi dimineaţă, avertizarea de cod galben de ploi pentru judeţele din Moldova. Noua avertizare este valabila în intervalul marţi, ora 9:00 - miercuri, ora 9:00.

În intervalul menţionat, în nordul şi centrul Moldove, şi în zona Carpaţilor Orientali (inclusiv în partea montană a judeţelor Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Harghita), cantităţile de apă vor continua să fie însemnate, depăşind local 25 l/mp şi izolat 50 l/mp, scrie site-ul ANM.

Foto: ANM

Ondine: Un film pe care vi-l recomandăm

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 A fost odată...

Aşa încep toate poveştile frumoase! 

Trailerul oficial al filmului a fost preluat de pe you tube. 

Filmul, în care joacă, Colin Farrel, redă povestea unui pescar numit Siracuza, care prinde în plasa sa de peşti ....o femeie: Ondine!

Astăzi creştinătatea sărbătoreşte Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel

preluare you tube

 Acatistul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, preluare you tube, partea I şi  continuarea cu ajutorul link-urilor de mai jos.

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Şi copacii cîntă! Vă invităm să urmăriţi cîntecul unui bonsai!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Am preluat de pe you tube un clip incredibil pe care un iubitor al muzicii dar şi al copacilor, Diego Stocco, l-a postat. El susţine că şi copacii cîntă, nu numai oamenii sau păsările. Stocco a înregistrat cîntecul unui copac ceva mai mic: bonsaiul!