Archive - Iun 2, 2010

Roger Federer: În acest moment, Nadal este jucatorul mai bun

POtrivit HotNews.ro, Federer a parasit Roland Garros-ul inca din sferturi, elvetianul riscand in acelasi timp sa piarda si locul unu mondial in urma acestei eliminari. "Nu voi sta cu degetele incrucisate ca Nadal sa piarda. Este jucatorul mai bun in acest moment, iar cel mai in forma trebuie sa castige", a declarat Roger dupa infrangerea cu Soderling.

Asaltul marinei israeliene asupra flotilei cu militanţi pro-palestinieni: După două zile, circumstanţele incidentului rămîn neclare

preluare HotNews.ro şi you tube

La peste 48 de ore de la atacul asupra flotilei cu ajutoare umanitare care se indrepta spre Fasia Gaza, circumstantele confruntarii raman neclare, noteaza Le Figaro, citat de HotNews.ro. Israelul afirma ca soldatii nu au facut decat sa raspunda la atacul declansat de pasageri, actionand astfel in legitima aparare, pentru a-si apara vietile. Un scenariu care este denuntat insa de militantii pro-palestinineni.

TIFF Lounge (2), cu Dorian Boguţă: “Tot ce se face se face spre bine”

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă

Guvernul vrea sa aloce două miliarde de euro pentru reabilitarea a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene

preluare HotNews.ro

Guvernul a aprobat Programul pentru reabilitarea si modernizarea a 10.000 km de drumuri de interes judetean si drumuri de interes local, a anuntat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. Potrivit acesteia, cei 10.000 de kilometri vor fi reabilitati si modernizati in perioada 2010 - 2013. Costul total al programului este de aproximativ 2 miliarde de euro. Udrea sustine ca banii vor fi luati din "economiile" facute de minister.

TIFF Lounge (1): Mihai Chirilov, despre ameninţarea, sursele şi competiţia ediţiei 2010

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă

 Preluăm cu întîrziere această postare a lui Mihnea Măruţă, din motive tehnice.

Îmi cer iertare pentru decalajul cu care postez fragmente de la TIFF Lounge. “Scuza” e că îmi iau mult timp atât pregătirea următoarei întâlniri, cât şi transcrierea conversaţiei anterioare (care durează mai bine de o oră). Iată cele mai interesante părţi din dialogul cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului de la Cluj, omul care, an de an, alege filmele proiectate la TIFF. Duminică, el a fost primul invitat pe canapeaua de la subsolul Muzeului de Artă.

 

*