Archive - Iul 19, 2010

Peste 3 milioane de germani au participat la o petrecere pe autostrada A 40

 


Peste trei milioane de persoane au luat parte, duminică la o petrecere desfaşurată pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din vestul Germaniei, potrivit presei străine. Evenimentul Still-Life a avut loc pe o portiune de 60 de km din A40, între Duisburg şi Dortmund, porţiune care a fost deschisă pietonilor, bicicliştilor, skaterilor şi familiilor îndrăgostite de picnic.

Detalii în filmul preluat de pe you tube.

Prefecţii trebuie să prezinte, pînă pe 15 august, prima evaluare a stadiului de absorbţie a fondurilor europene

preluare HotNews.ro

Toti prefectii trebuie sa prezinte, pana pe 15 august, o evaluare a stadiului de absorbtie a fondurilor comunitare in judetele de competenta, a anuntat premierul Emil Boc, la videoconferinta cu prefectii de duminica. El a adaugat ca, de acum incolo, prefectii vor trebui sa prezinte lunar stadiul proiectelor europene derulate in judetele respective, potrivit Agerpres, citat de HotNews.ro

Al treilea transport de ajutoare pentru sinistraţii din Moldova

redactia@ziarul-bn.ro

 
Astăzi, 19 iulie 2010, ora 1300, în urma campaniei lansate de Instituţia Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţii, va porni din municipiul Bistriţa, de pe Drumul de Centură (depozitul S.C. Teraplast S.A., vis-a-vis de E-ON Gaz ), cel de al treilea transport, care va ajunge în judeţul Suceava, informează Instituţia Prefectului printr-un comunicat remis presei. 

Rădăcina de bucsau, "versetele" lui O. Nimigean

Florica Dura

 Cartea are 480 de pagini şi se poate comanda de pe site-ul editurii Polirom.

 "O. Nimigean nu are nevoie nici de fundalul unei planete post-apocaliptice (apocalipsa personala ii este de ajuns), nu are nevoie sa intre in mintea unui criminal in serie (crimele pe care le comite in gind si in fapt, chiar, personajul sau nu au asemanare), insa stie sa scrie un roman total, sprijinit pe doua axe vechi de cind lumea: iubirea si moartea. Plus toate combinatiile posibile intre ele.

CFR Cluj a luat Cupa României! Pentru a doua oară consecutiv!

preluare you tube

 4-2! 
CFR Cluj a cîştigat pentru a doua oară consecutiv Supercupa Romîniei, scor 4-2 (după executarea loviturilor de la 11 metri), în faţa Unirii Urziceni!

 

 

Imagini preluate de pe you tube, din finalul meciului.