Archive - Aug 19, 2010

Regizorii salvează jurnalismul

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă

Un pensionar care chemase ambulanţa a murit după ce a fost plimbat toată noaptea între secţiile de urgenţă ale mai multor spitale bucureştene. Un tânăr ofiţer de Poliţie a intrat în conflict cu şeful său de la “municipiu” deoarece a refuzat să organizeze un flagrant pentru prinderea unui elev de liceu care consuma droguri.

Traian Băsescu: Regret enorm incidentul de la Maternitatea Giuleşti. Trebuie să oprim risipa care există în sistemul de sănătate

preluare HotNews.ro

"Trebuie sa oprim risipa care exista in sistemul de sanatate", a afirmat joi presedintele Traian Basescu, in prima declaratie facuta dupa tragedia de la Maternitatea Giulesti, in urma careia cinci copii au murit iar alti sase sunt grav raniti. Seful statului si-a exprimat "regretul enorm" pentru acest incident" si a transmis condoleante familiilor victimelor. "Am speranta ca nou-nascutii care sunt in viata vor fi salvati pana la urma", a afirmat Basescu.

Turism virtual: Mănăstirea Prislop

preluare you tube

Începe ”COLIBIŢA BIKE FEST” - Program

Florica Dura

Deschiderea oficiala a concursului "Colibiţa Bike Festival va avea loc sîmbătă  21 august 2010, ora 10:00, în  zona Stegea din Bistriţa Bîrgăului, potrivit site-ului Direcţiei Judeţene de Sport Bistriţa-Năsăud. Doritorii care vor să participe în competiţie vor trebui să achite o taxă de 1o lei pentru fiecare probă în parte, iar echipamentul de protecţie este obligatoriu, cît şi declaraţia de asumare a responsabilităţii, informează organizatorii.