Archive - Aug 8, 2010

Parada diversităţii la Amsterdam

preluare you tube

Tare-n bară. Accident sau incident?!

Florica Dura

S-a întîmplat duminică seara pe DN 17 la intrarea în cartierul bistriţean Viişoara. Fără comentarii.

Germania: 1000 de persoane evacuate din calea apelor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Peste 1.000 de persoane, inclusiv batranii din doua aziluri, au fost evacuate, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce orasul german Goerlitz, situat pe cursul raului Neisse, a fost inundat, dupa ce un baraj a cedat, in amonte, in apropiere de Radomierzyce, in Polonia, au anuntat autoritatile germane.
 

 La 40 de kilometri in amonte, şi în apropiere de frontiera ceha, o parte a orasului Zittau era, de asemenea, inundata, duminica dimineata, iar precipitatiile continuau sa cada, potrivit autoritatilor locale.

Un iceberg de 260 de km pătraţi s-a desprins din Groenlanda

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Un bloc imens de gheaţă  de patru ori mai mare decît Insula Manhattan s-a desprins din calota glaciară din nordul Groenlandei, la aproximativ 1000 de kilometri sud de Polul Nord, relateaza AFP, citat de HotNews.ro

Potrivit lui Andreas Muenchow, cercetător la Universitatea din Delaware, Arctica nu a mai pierdut o asemenea masă de gheaţă din 1962.

Maramureşul cultural: În casa celor peste două mii de obiecte de artă ale colecţionarilor Maria si Nicolae Pipaş

redactia@ziarul-bn.ro

Am vizitat prima oara colectia bogata de scoarte maramuresene vopsite in traditia pigmentilor naturali, icoane pictate pe lemn si pe sticla, arta plastica culta, dantele, broderii, vestimentatie, carte, numismatica, documente istorice, veioze, candelabre, unelte casnice, mestesugaresti, ceramica traditionala, portelanuri, mobilier stil dar si rustic etc.

Memorialul Durerii - Experimentul Piteşti partea 1

preluare you tube

Detalii cutremurătoare pe care nu trebuie să le trecem cu vederea şi nu avem voie să le uităm!

Un documentar realizat de TVR, preluat de pe you tube.

Ministerul Justiţiei va participa la redactarea textului noii legi ANI

redactia@ziarul-bn.ro
declaraţie de presă

  Declaraţie a Ministrului Justiţiei privind Agenţia Naţională de Integritate

O reclamă la apa Evian...de tot haiul

preluare you tube

Cronici amestecate despre "Concertul" lui Radu Mihăileanu

"Concertul" a intrat in cinematografele americane in 30 iulie, fiind distribuit de The Weinstein Company LLC. In saptamana 30 iulie - 5 august, el se situa (conform boxofficemojo.com) pe locul 48, avand incasari de 36.316 dolari. Criticii americani (care au scris despre film) au emis opinii amestecate, scrie HotNews.ro

 

Ungaria intenţionează să ia propriile decizii pentru relansarea economiei, în pofida constrîngerilor impuse de acordul cu FMI

preluare HotNews.ro

Guvernul de la Budapesta doreste sa ia propriile decizii pentru relansarea economiei, in pofida constrangerilor implicate de imprumutul de 20 de miliarde de euro primit in octombrie 2008 de la Uniunea Europeana si FMI. "Vrem sa ne recastigam suveranitatea economica, sa luam propriile decizii.