Archive - Sep 14, 2010

10 arestaţi în dosarul traficanţilor de droguri. Jandarmul implicat ar putea fi dat afara

redactia@ziarul-bn.ro

Dacă i se va dovedi vinovăţia, jandarmul reţinut va fi sancţionat şi poate fi exclus din structură, informează Jandarmeria Bistriţa-Năsăun într-un comunicat remis presei, referitor la arestarea preventivă a jandarmului suspectat de trafic de droguri, în dosarul traficanţilor a căror reţea a fost destructurată duminică seara în urma unor investigaţii care au durat aproape cinci luni de zile.

Te-am iubit nenorocito! Scrisoarea de amor a jurnalistului Viorel Ilişoi către Presă!

Te-am iubit, nenorocito! Ai ieșit din bordel pe la sfârșitul lui ’89, ai început să te fâţâi în văzul lumii aproape goală, numai cu un steag găurit pe șolduri, și îţi dădeai aere de fată mare. Lumea n-avea ochi decât pentru tine. Şi nimic fără tine nu se întâmpla, nicăieri. Miroseai aţâţător a cerneală și a sânge. Atunci te-am cunoscut și atunci m-am îndrăgostit nebunește de tine. O noapte ai fost a mea, numai a mea, când mi-ai șoptit numele cu buzele tale de plumb. Eram amândoi într-o tipografie veche, ne creșteau aripi și înotam împreună într-un ocean de cuvinte fierbinţi.

Astăzi creştinătatea celebrează Înălţarea Sfintei Cruci

preluare you tube

 Constantin cel Mare, întâiul împărat al creştinilor, avea război, precum zic unii dintre istorici, la Roma, împotriva lui Maxenţiu, până a nu lua împărăţia. Iar alţii zic că la apa Dunării, împotriva sciţilor.

Dragostea pentru animale: Ferma de pisici!

preluare you tube

 Sute de pisici trăiesc în armonie într-o fermă înfiinţată de un american pe nume Craig.

Detalii în filmul preluat de pe you tube

Nadal a cîştigat finala US Open 2010

preluare you tube

Rafael Nadal vs Novak Djokovic, scor: 6-4, 5-7, 6-4, 6-2, într-un meci care a durat 3 ore şi 43 de minute.

Bistriţa: Reţea de traficanţi de droguri destructurată: 8 dintre cei 10 suspecţi au fost arestaţi astă noapte. Între aceştia se află un poliţist şi un jandarm

redactia@ziarul-bn.ro

La data de 11.05.2010 poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa / Năsăud împreună cu lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate BN s-au sesizat cu privire la constituirea unui grup infracţional specializat în traficul şi consumul ilicit de droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis, rezină de cannabis şi mefedronă ( sare de baie).