Archive - Sep 23, 2010

Jandarmeria sprijină „Let's Do It România”!

 
În data de 25 septembrie 2010, demarează acţiunea de curăţenie generală în România. Iniţiativa este deosebită, fiind cel mai mare proiect social realizat vreodată în ţara noastră, informează Jandarmeria BN într-un comunicat remis presei.

Acţiunea ghiozdanul pentru 100 de boboci

redactia@ziarul-bn.ro

La începutul anului şcolar, organizaţia judeţeană a UDMR Bistriţa-Năsăud a reuşit să achiziţioneze pentru toţi copiii din judeţ care s-au înscris în clasa a I-a ghiozdane cu rechizite. Ideea acestui program s-a născut pe data de 12 iunie 2010 când a avut loc la Uriu o întâlnire între repzentanţi ai învăţământului maghiar din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Alba, informează filiala UDMR BN într-un comunicat remis presei. Cu această ocazie s-a prezentat programul „Ghiozdanul” de către reprezentanţii Fundaţiei Posticum din Oradea.

Traian Băsescu: Victor Ponta a venit preş la mine în birou, în 2008, să-l sprijin pentru primărie / Îl invit public la decenţă. Poate vă spune cine i-a finanţat concediul în Liban

preluare HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur pe presedintele PSD, Victor Ponta, catalogandu-l drept " o maimutica care trebuie sa faca frumos" pentru a le face pe plac celor din PSD. "Lui i se pare ca a fi obraznic, impertinent, ajuta la ceva. Pana acum credeam ca doar fata il arata imatur, dar prin comportament arata ca nu numai fata il arata imatur, ci chiar fondul lui", a declarat presedintele Basescu.