Archive - Dec 2, 2011

Salva: Update: Circulaţia feroviară şi rutieră blocată din cauza deraierii unui marfar cu buşteni

Un marfar încărcat cu bușteni, care venea de la Vișeu cu destinația Dej, a deraiat vineri seara, în jurul orei 19.15, în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată a DN 17 D, din Salva. Trenul ce are în compunerea sa 38 de vagoane, era acţionat de două locomotive, una la tractare în față și una care împingea din spate. Vagonul 32 din sir sau al șaselea de la coada trenului a deraiat de pe linie, posibil din cauza vechimii traverselor, care au cedat pe o distanţă de 200 de metri spre gara Salva, potrivit primarului comunei Salva Gheorghe Onul.

Angela Merkel: Trebuie să conştientizăm sacrificiile ţărilor non-euro, precum România sau Bulgaria

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri, in discursul sustinut in fata Bundestagului, ca germanii trebuie sa constientizeze sacrificiile pe care le fac statele din afara zonei euro, precum tarile baltice, Bulgaria si Romania, care contribuie la stabilitatea monedei unice, dar nu primesc atat de multa atentie, potrivit Al Jazeera English.

Prima şcoală internaţională de sex va fi deschisă în Austria

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Ylva-Maria Thompson va deschide, în toamna anului viitor, prima şcoală internaţională de sex din lume, unde studenţii vor învăţa cum să devină amanţi mai buni, potrivit clipului de promovare al şcolii de sex.

 

Participarea la cursurile Şcolii Austriece Internaţionale de Sex din Viena îi va costa pe doritori circa 1.630 de euro pentru fiecare semestru. Toate persoanele cu vârste de peste 16 ani se pot înscrie la "primul colegiu din lume de sexualitate aplicată", după cum spune Thompson, cittată de Daily Mail.

Julian Assange a declarat ieri că guvernele spionează cetăţenii prin intermediul telefoanelor mobile, conturilor de mesagerie şi a urmelor de pe internet

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

 In cadrul unei conferinte de presa, fondatorul WikiLeaks Julian Assange a prezentat documente provenind de la 160 de societati, din 25 de tari, specializate in supravegherea si interceptarea telecomunicatiilor.

Ele arata cum aceste sisteme permit guvernelor sa supravegheze indivizii prin intermediul telefoanelor mobile, al conturilor de mesagerie si a urmelor lasate pe internet.