Archive - Mar 25, 2011

României i-a dispărut rostul! Citiţi şi daţi mai departe!

Florica Dura

... E o ţară fără rost, în orice sens vreţi voi. O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.

Zeitgeist Moving Forward - partea I

preluare you tube

Zeitgeist Moving Forward, produs si regizat de Peter Joseph, este un documentar de lung metraj care prezinta un caz de tranziţie necesară a paradigmei socio-economice actuale monetare care guvernează societatea in întreaga lume, preluat de pe you tube, pe care vi-l prezentam în serial, fara comentarii.

Cutremur devastator în Myanmar, de 6,8 grade Richter

preluare Associated Press

Un cutremur puternic, care a devastat case în nord-estul Myanmar, a ucis mai mult de 74 de persoane, transmite AP şi a rănit cel puţin 111 persoane.

 

Cupa Bistriţei la tenis de masă

Florica Dura

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistrita-Năsaud, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, Asociaţia Judeţeană de tenis de masă si SC Prosoft Management SA Bistriţa, organizează în perioada 25 -27 martie 2011 Cupa Bistriţa in memoriam “Gheorghe Bozga” editia a XIII –a, la tenis de masă, potrivit comunicatului remis presei de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport.

16 ani cu Radio Transilvania!

Radio Transilvania împlineşte astăzi 16 ani de emisie pe binecunoscutele frecvenţe 94,1 FM la Bistriţa şi 91,5 FM la Beclean.

Urăm colegilor de la Radio Transilvania La mulţi ani!

Buna Vestire!

preluare you tube

Astăzi creştinătatea celebrează Buna Vestire!