Archive - Sep 15, 2011

ISU BN pus pe drumuri pentru un incendiu fictiv

Florica Dura

 Două maşini de intervenţie a pompierilor şi un echipaj de SMURD au fost puse degeaba pe drumuri, la miezul nopţii de 14 spre 15 septembrie, de un telefon care anunţa un incendiu pe strada Tănase Tudoran, la firma ce ce colectează deşeuri.

Autorităţile au declanşat o anchetă pentru a descoperi autorul apelului ce a pus inutil pe drumuri echipele de intervenţie.

Detalii în clipul ataşat.

Poeţii de la Runc în recital la Valea Vinului

Florica Dura

 Invitaţi la ediţia a VI-a a Taberei Culturale " Realism magic" 2011 ce s-a desfăşurat la Valea Vinului săptămîna trecută, poeţii autodidacţi de la Runcu Salvei, Grigore Pop şi Vasile Dâncu au susuţinut un recital de poezie autentică din cărţile publicate. Susţinător şi moderator al evenimentului a fost poetul editor Vasile G. Dăncu.

În clipul ataşat puteţi viziona recitalul.

SUA: Motociclist salvat de sub o maşină în flăcări de un grup de necunoscuţi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

 Un motociclist din Utah, care a fost prins sub o masina ce ardea, a exprimat recunoştinţă pentru ajutorul dat de cîţiva necunoscuţii care au înălţat vehiculul de 1,8 tone pentru a-l salva, într+un act de curaj filmat de un amator, potrivit Russia Today. Autorităţile au declarat că tînărul motociclist de 21 de ani, Brandon Wright care conducea  cu mare viteză motocicleta în apropierea campusului Universitatii din Logan, Utah, s-ar fi ciocnit cu un BMW negru care era manevrat dintr-o parcare.