Archive - Sep 20, 2011

Regele Mihai va fi invitat în şedinţa solemnă a Parlamentului, pe 25 octombrie

redactia@ziarul-bn.ro

Plenul Parlamentului a votat, marti, in favoarea organizarii sedintei solemne dedicate aniversarii Regelui Mihai, pe 25 octombrie. Propunerea opozitiei a fost adoptata cu 203 voturi "pentru", trei voturi "impotriva" si 46 de abtineri. Cinci parlamentari democrat-liberali (Catalin Croitoru, Iosif Blaga, Mihaela Popa, Teodor Paleologu si Stefan Dragulescu) au votat in favoarea propunerii opozitiei. De asemenea, parlamentarii UDMR si ai minoritatilor nationale au votat in favoarea invitarii Regelui Mihai in Parlament.

Vindecă partea ÎNTUNECATĂ din tine !

preluare blogvindecator

 Astazi continuam seria “Vindecarea la nivel interior” cu un articol despre partea intunecata a personalitatii noastre… sau aspectele interioare pe care refuzam sa le acceptam ca fiind parte din noi, dar cu toate acestea n-avem nicio retinere sa le acuzam cu inversunare cand le vedem la cei din jur.

 

Obisnuiesti des sa faci astfel de afirmatii ?

* “Nu-mi plac oamenii agresivi. N-as putea niciodata ma manifest astfel.”

* “Nu pot sa inteleg cum sunt unii atat de laudarosi, eu n-as putea fi asa.”

O restituire graţie www.oradecluj.ro : Fotografii inedite şi o scrisoare superbă ale lui George Coşbuc. Azi se împlinesc 145 de ani de la naşterea sa

redactia@ziarul-bn.ro

George Coşbuc s-a născut în 20 septembrie 1866, în satul Hordou din actualul judeţ Bistriţa-Năsăud. Cel puţin asta spune istoria literaturii, scrie Orade Cluj. Colegii noştri de la OradeTimis.ro au intrat în posesia unei scrisori a poetului din care reiese însă că el s-ar fi născut de Sântămărie.