Archive - Ian 19, 2012

Haz de necaz: Reacţia lui Hitler la protestele din Bucureşti!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Pamflet realizat de Caţavencu.

Sute de persoane din mai multe oraşe ale ţării sînt în drum spre Bucureşti pentru a participa la mitingul USL de la Arcul de Triumf

redactia@ziarul-bn.ro

Cîteva sute de persoane au plecat miercuri noaptea din mai multe oraşe din ţară spre Capitală pentru a participa la mitingul de joi de la Arcul de Triumf unde sînt aşteptate peste 10.000 de persoane. Filialele judeţene ale PNL, PSD şi PC anunţaseră că trimit delegaţii la mitingul USL.

Foto: exclusivenews.ro

Mesajul Părintelui Pârvu pentru protestatarii din ţară

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 "Să caute un om care să lucreze în spiritul Adevărulu"!

Nisoare şi vînt în Pasul Tihuţa

redactia@ziarul-bn.ro

 După ce toată noaptea de miercuri spre joi a nins în Munţii Bîrgăului şi drumarii au folosit 80 de tone de material antiderapant pentru a fluidiza circulaţia de DN 17, vîntul a început să bată cu putere viscolind pe alocuri stratul de zăpadă.care măsoara în jur de 25 cm. 
Şoferilor care circulă pe acest drum li se recomandă folosirea luminilor de ceaţă şi adaptarea vitezei la condiţiile de iarnă.

Zăpada căzută în ultimele, potrivit SGA BN, măsoară 37 de centimetri la staţia meteo Straja, 35 de cm la Romul, 32 la Colibiţa.

Omenirea restantă ar putea fi restartată!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

NU numai România se confruntă cu mari probleme economice sau de conştiinţă. Întreaga lume trece printr-o pertioadă grea de criză care îmbracă aspecte economice, sociale ori de altă natură. Documentarul de faţă încearcă să explice starea actuală a lumii şi eventualele schimbări care ar putea restarta Lumea, urmarea fiind o mai bună calitate a vieţii pe Terra.