Archive - Feb 2012

Februarie 28th

Legea lustraţiei, adoptată în Parlament. Vezi cine scapă de influenţa legii

redactia@ziarul-bn.ro

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, Legea lustraţiei, care impune restricţii ale unor drepturi pentru o perioadă de cinci ani persoanelor care au ocupat diverse funcţii în regimul comunist. Proiectul de lege a fost adoptat de plenul Camerei cu 167 “pentru” şi patru abţineri, în absenţa opoziţiei.

Marga

Mihnea Măruţă pe www.oradecluj.ro

 Oare ce-o fi în sufletul lui Andrei Marga? Duminică, 26 februarie 2012, a fost ultima zi a ultimului său mandat de rector. De-acum înainte, toţi vor avea curaj să dea în el, toţi cocoşaţii ultimilor 20 de ani îşi vor suci repetitiv capul către spate, miraţi de câtă coloană vertebrală le-a crescut subit, amnezicii se vor trezi miraculos şi-şi vor deşerta memoria cu resentimente, iar muţii, muţii aceia curajoşi la bere sau pe coridoarele de şoapte, ei, dascălii de laşitate, vor crede că le-a venit vremea. Ca la un semn, Universitatea se va umple de testosteron.

Februarie 27th

Despre Post cu Părintele Arsenie Papacioc - Imagini de arhivă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 "Trebuie să ne antrenăm în a iubi!"

Meryl Streep a obţinut Oscarul pentru cea mai buna actriţă

preluare telegraph tv

 Meryl Streep a luat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru rolul fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher în "Doamna de Fier", transmite telegraph tv

Artistul- Oscarul pentru cel mai bun film!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare EuroNews

 Premiile Oscar din acest an au fost dominate de dragoste tăcută a filmului "Artist", care a ob'inut cinci statuete,  inclusiv pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cel mai bun film, performanţă realizată de Jean Dujardin. Meryl Streep a cîstigat cel de-al treilea Oscar din cariera ei pentru rolul uimitor în rulul premierului din "Doamna de Fier", potrivit Euronews

Februarie 26th

"Extremely Loud & Incredibly Close" favorit pentru Oscar

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Oficial trailer

Februarie 23rd

România amîna ratificarea ACTA pîna la o decizie a Curţii Europene de Justiţie

redactia@ziarul-bn.ro

 

Romania va amana procesul de ratificare a acordului ACTA pana cand Curtea Europeana de Justitie se va pronunta pe acest subiect, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, citat de Mediafax. El a precizat ca subiectul a fost discutat in sedinta de joi a Guvernului. Comisia Europeana anunta miercuri ca va trimite ACTA la verificari la Curtea Europeana de Justitie, cea mai inalta instanta europeana urmand a stabili daca exista incalcari de orice fel in privinta drepturilor fundamentale si a drepturilor de proprietate intelectuala.

MRU: Încep să cred că reforma în Poliţie nu a fost niciodată începută. Mă voi implica personal în schimbări

redactia@ziarul-bn.ro

 

Premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a atentionat pe reprezentantii Politiei Romane ca se va implica personal in schimbarile care trebuie efectuate in structura institutiei, inclusiv in ceea ce priveste selectia si promovarea cadrelor precizand ca are senzatia ca reforma in acest domeniu nu a fost niciodata inceputa.

130 000 de persoane la un miting de susţinere a lui Vladimir Putin

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today


Cu doar zece zile înainte de alegerile prezidenţiale din Rusia, activitatea politică ajunge la niveluri nemaivăzute înainte, cu zeci de mii de oameni stranşi la Moscova, pe 23 februarie, în sprijinul candidatului Valdimir Putin.  Poliţia raportează 130.000 de participanţi  ajunşi  la Luzhniki pentru a lua parte la miting. Vladimir Putin a ţinut un discurs de forţă în faţa susţinătorilor săi, transmite Russia Today.