Archive - Apr 19, 2012

Tradiţii : Expoziţie Marcel Lupşe

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Joi, 5 aprile 2012, ora 19:00

Art Yourself Gallery

Bucureşti

MARCEL LUPŞE

A fost vernisajul. Îl poţi urmări mai jos. Dar expoziţia continuă până în 22 aprile, poate fi văzută de marţi până sâmbătă, între orele 12.00 şi 20.00. Art Yourself Gallery, Str. Nicolae Ionescu nr 11, sector 1 Bucureşti (în apropierea parcului Kiseleff), scrie pictoriţa Georgiana Vrânceanu pe blogul său.

Vineri 20 aprilie: Izvorul Tămăduirii

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 In fiecare an, in prima vineri dupa Pasti, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Izvorul Tamaduirii. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

S.N. Lazarev. Diagnosticarea karmei vol.11 - anexa video

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Cartea Diagnosticarea Karmei volumul 11 nu este ”doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind însusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces în universul bioenergiei.

Clipul zilei: Visul delfinilor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Muzica: Tom Barabas "DREAM DOLPHIN din albumul ROMANTIC Rapsodyes.

Materialul genetic afectat favorizează îmbătrînirea cerebrală

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ecomagazin.ro


Cercetatorii francezi au identificat fenomenul care sta la baza pierderilor de memorie la persoanele in varsta si, implicit, unul dintre simptomele Alzheimer-ului.
Este stiut faptul ca volumul hipocampului scade la persoanele in varsta, acest lucru generand tulburari de memorie, insa au fost descoperite mutatii genetice la nivelul genomului care determina aceasta reducere de volum.
Specialistii spun ca mutatiile schimba structura genelor importante cu functii multiple implicate in moartea celulara, dezvoltarea embrionara, diabet sau migratie neuronala.

Gregg Braden: Vindecarea prin credinţă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

" Puterea credinţelor noastre este cea care ordoneaza lucrurile".

Mihai Răzvan Ungureanu, întrebat despre momentul cînd îşi va face partid: "Voi face acest pas doar în clipa în care voi călca pe un teren ferm"/ Despre Roşia Montană: "Nu am văzut lume mai săracă, mai pipernicită, mai cotropită de boli"

redactia@ziarul-bn.ro

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat miercuri seara, in emisiunea "Sub semnul intrebarii" difuzata de B1 TV, ca va face pasul privind lansarea unei formatiuni politice proprii cand "va calca pe teren ferm" si va aduna in jurul sau oameni in care sa aiba incredere. "Cand am spus asta, in urma cu doua saptamani, enumarand o anumita categorie de public si de categorii de varsta, care au asteptari legate de locul de munca, de felul in care statul consimte sa-i respecte, am fost catalogat imediat ca fiind fie foarte indraznet, fie arogant. Mi-am invatat lectia.