Archive - Apr 2, 2012

Jandarmii deschid porţile fostelor spaţii Teraplast. Angajații Teraplast, instruiți pe bani europeni. Săptămâna cărţilor pentru copii. Şi grădiniţele sunt "altfel"

redactia@ziarul-bn.ro

www.citynews.ro 

Jandarmii deschid porţile fostelor spaţii Teraplast


Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud organizează marţi, 3 aprilie, o serie de acţiuni de marcare a acestei sărbători, activitatea desfăşurându-se în sediul nou pe care jandarmii îl deţin în proprietate.

Monica Macovei: De partea lui Preda

redactia@ziarul-bn.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a scris pe blogul său că este împotriva excluderii lui Cristian Preda din PDL, excludere care a fost votată de majoritatea membrilor BPN al PDL  ca urmare a solicitării făcute de Silviu Progoană. Candidat al PDL Bucureşti la Primăria Generală, Prigoană s-a considerat jignit de faptul că Preda a afirmat că nu îl va vota la alegerile din iunie.

Monica Macovei, absentă de la şedinţa BPN a scris pe blog următoarele:

"Cristian Preda trebuie sa ramana in PDL si ma voi lupta in CNC pentru respingerea propunerii de excludere.

Tragic accident aviatic în Siberia. Doar 12 pasageri au supravieţuit

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

Un avion de pasageri s-a prăbuşit luni dimineaţă devreme în regiunea Tyumen din Rusia, în Siberia. Oficiali ruşi au declarat că 31 din 43 de pasageri de la bordul avionului au nurit în urma imapctului cu solul, şi 12 au  supravieţuit accidentului, transmite Russia Today. 

"Corupţia spirituală" - Cea mai rîvnită carte de la Tîrgul Gaudeamus şi Editura Eikon - Premiul pentru cea mai reprezentativă editură

redactia@ziarul-bn.ro

 Săptămîna trecută s-a desfăşurat la Cluj, ediţia a XIII-a a Tîrgului de carte "Gaudeamus". Cea mai rîvnită carte a acestrei ediţii a fost desemnată culegerea de scrieri telogice a celui care a fost Mitropolitul Bartolomeu Anania, " Corupţia Spirituală". Preluăm cu link activ un fragment din stirea pe care publicaţia online www.oradecluj.ro a postat-o despre acest eveniment cultural. Nota red

Gimnastică de performanţă la 86 de ani!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Nu-i tîrziu niciodată pentru performanţă. Se întîmplă în Germania. 

Johanna Quaas, o bunicuţă în vârstă de 86 de ani, a lăsat cu gura căscată publicul de la Cupa Mondială de Gimnastică, Cottbus, Germania, dar şi specialiştii în domeniu, care au spus că batrînica este mai elastică şi mai talentată decît multe tinere de la gimnastică artistică

 

Quaas, fostă sportivă de performanţă, a practicat hanbalul şi a făcut parte din echipa fostei Germanii de Est, se pare că s+ar apucat să practice gimnastica la de 30 de ani.