Archive - Iul 7, 2013

Data

Bistriţa: Protestatarii de pe Trandafirilor dau o lecţie de civism bistriţenilor şi cer politicienilor să respecte legile pe care le-au făcut!

Florica Dura

 Locuitorii din blocurile riverane terenului de baschet de pe strada Trandafirilor, din Bistriţa, continuă protestul lor paşnic şi foarte legal. De altfel, ei, cu mic cu mare, au descoperit ce înseamnă libertatea în interiorul unei comunităţi, aşa că vor să păstreze terenul de sport aşa cum este, şi nu permit nici măcar primarului Ovidiu Creţu, pe care cei mari şi cu drept de vot l-au ales, să le calce în picioare drepturile.

Bistriţa: Strada Trandafirilor - Protestul copiilor

Florica Dura

 Bistriţenii care locuiesc în apropierea terenului de baschet de pe Trandafirilor, dau în aceste zile o lecţie Primăriei dar şi concitadinilor. Îşi apără drepturile, lucru care rar se întîmplă în Bistriţa. Nu se lasă călcaţi în picioare de Executivul Primăriei! Vor ca spaţiul dintre blocuri, amenajat ca teren de  baschet să nu se transforme în altceva! Să nu se transforme în parcare. Faptul că tot mai mulţi copii vin duminică de duminică să se joace pe acel teren, pentru care, se pare că primarul Creţu Ovidiu are alte planuri, este mai mult decît un fapt divers.