Archive - Noi 9, 2014

Data

Klaus, Klaus, scapă-ne de Mikey Mouse! Cea mai intersantă lozincă, scandată sîmbătă seara în Piața Universității din București!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Peste 1000 de persoane au manifestat pașnic sîmbătă seara în București, Piața Universității. Protestul s-a înscris pe linia celor din marile orașe, Timișoara, Cluj, Iași, de solidarizare cu românii din diaspora, care pe 2 noiembrie, nu au putut vota!

Cluj: 10 000 de persoane au manifestat simbătă în spirit de solidaritate cu românii din diaspora și împotriva lui Victor Ponta,

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Circa 10.000 de persoane au participat sambata seara in Cluj Napoca la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, solicitand organizarea de alegeri libere. Imagini impresionante au fost postate pe Youtube si Facebook de participantii la protestul ignorat de majoritatea televiziunilor de stiri, cu exceptia Digi 24 si Realitatea TV. Actiunea din Cluj este cea mai mare dintre manifestantiile care au avut loc in toata tara, cu o saptamana inaintea votului din turul doi.