Archive - Aug 29, 2014

Data

Mărişelu: Drumuri agricole pentru oameni harnici. 8,5 km de drumuri în patru dintre cele 7 sate ale comunei

Florica Dura
preluare you tube

 Emoţii mari la recepţia celor patru tronsoane de drumuri agricole, realizate din fonduri europene, în patru dintre cele 7 localităţi ce compun comuna Mărişelu. Primarul Toma Someşan, mulţumit de cum arată drumurile, ne-a declarat că, nu este exclus ca în viitor să se mai încerce un asemenea proiect pentru a uşura accesul gospodarilor din comună la fermele din hotar, dar, momentan, se aşteaptă apariţia ghidului solicitantului pentru Măsura 322, pentru a se depune un proiect de asfaltare a tuturor uliţelor din cele şapte localităţi componente ale comunei pe care o administrează.

Năsăud: Consiliul Local dă pe faţă interesele lui Romocea. Acestuia i se rupe de parcul de joacă, în timp ce îi arde buza după oarece microfoane! Citiţi şi vă minunaţi!

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redactie

  Faptul că, la Năsăud, Consiliul  Local funcţionează cu o majoritate  care blochează interesele personale ale primarului Mircea Romocea, dînd cîştig de cauză proiectelor în interesul comunităţii năsăudene, este o realitate îmbucurătoare pentru oamenii de bună credinţă din judeţul Bistriţa Năsăud.  Recenta şedinţă a CL Năsăud este încă un exemplu în acest sens.