Archive - Sep 29, 2016

Data

CL Mărișelu: Rectificare de buget - cadastrarea a cheltuit doar 9000 de lei

Florica Dura

 Primarul în funcție al comunei Mărișelu Horea Petruț a prezentat plenului consilierilor în ședința de marți 27 septembrie rectificarea bugetară. Potrivit acestuia la cadastrare s-au folosit doar 9000 de lei din suma alocată, avînd în vedere că timpul a fost scurt și nu s-au putut face mai multe lucrări.

Detalii de la discuții în clipul atașat 

Mărișelu: Sînteți de rîs: Au plecat alții și au venit alții! Aceeași la Primărie! Degeaba vorbim verbal. Haideți să facem în scris: Perlele ședinței de marți!

Florica Dura

 Discuții contradictorii privind reprezentarea în CA  al Școlii Generale Mărișelu, referitor la pășunatul abuziv și nu numai, în continuarea ședinței a CL Mărișelu. Consilierul Ioan Nețan a reclamat faptul că vicele nu se ocupă de reglementarea pășunatului abuziv. Este aprobat un amenajament pastoral care expiră la 26 octombrie, a precizat Domnița Zăvoian, secretarul cu delegație a Primăriei Mărișelu.

Mărișelu: Dezastru în administrație - În scandalul gunoaielor consilierii au votat un proiect de hotărîre care încalcă Codul Fiscal. Noaptea minții!

Florica Dura

Lipsa de informare și slaba pregătire profesională, ca și incompetența duce la abuzuri în administrație. Așa s-a întîmplat în cazul ședinței CL Mărișelu din 27 septembrie, cînd într-o totală necunoștință de cauză, 9 din 10 consilieri prezenți au votat o taxă specială pentru ridicarea gunoaielor de către firma Supercom.

Noaptea minții

Mărișelu: CL a validat un nou consilier PNL

Florica Dura

 Hordoan Maria, supleant pe lista PNL la alegerile locale din iunie pentru CL Mărișelu, a fost validat consilier, marți 27 septembrie, în urma votului din plenul minilegislativului local. Consilierul nou validat a depus jurămîntul de credință și de respectare a Constituției și legilor României. Locul ocupat miercuri de Hordoan  Maria fusese vacantat prin plecarea fostului consilier Zăvoian Toader. Președintele ședinței de marți a fost consilierul PNL, profesorul Ioan Tuns.

Detalii în clipul atașat