Archive - Ian 10, 2018

Data

Nașul TV: SRI și DNA au făcut poliție politică în cazul jurnalistei Nicoleta Savin. Au ascultat-o și filmat-o inclusiv în toaletă. Precum Securitatea!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nasul.tv și you tube.com

 Emisiune exploziva ieri seara pe NASUL TV. Nicoleta Savin, ziarist de investigatii cu o experienta de 27 de ani, realizator Nasul Tv de aproape 6 ani, a prezentat documentul din care rezulta ca, in timpul campaniei electorale prezidentiale din anul 2014, a fost filata, ascultata si filmata non-stop, inclusiv la toaleta si in dormitor.

Este cel mai grav act de politie politica ce poate fi dovedit, multumita colonelului SRI, Daniel Dragomir, care a facut public documentul.

Sa vedem cine a instrumentat Operatiunea „Nicoleta Savin” !

USR il ataca pe Denes, propus ministru al Apelor: Lup pus paznic la oi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Senatorul USR Mihai Gotiu a declarat, marti, ca senatorul PSD Ioan Denes, propus s-o inlocuiasca pe Doina Pana la Ministerul Apelor si Padurilor, in sesiunea parlamentara recent incheiata a votat "unul dintre cele mai distructive proiecte legislative la adresa ariilor naturale protejate".

"PSD confirma faptul ca negocierile si discutiile despre restructurarea Guvernului Tudose au la baza disputele interne dintre diferitele grupuri si clanuri din partid, nu competentele si performantele actualilor sau viitorilor ministri.