Archive - Feb 2018

Februarie 28th

Klaus Iohannis: Suntem departe de o revocare!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și digi 24

 Președintele, cel mai virulent discurs anti-corupție din mandat! A tăiat toate punțile cu actuala șleahtă care încearcă să îngenuncheze România:

 

Alocuțiunea integrală a președintelui, așa cum a fost publicată pe site-ul președinției:

„Doamnelor și domnilor,

Felicitări, în primul rând, pentru întreaga activitate pe care ați desfășurat-o pe parcursul anului trecut! Am ascultat cu interes prezentarea raportului Direcției Naționale Anticorupție. Cifrele nu mint. Cifrele sunt reci, obiective.

A gândi: Despre acest proces important al minții ne povestește celebrul maestru de leadership John Maxwell!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat

Februarie 26th

Goodbye, piesa care s-a calificat pentru Eurovision 2018! The Humans!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Trupa The Humans este câştigătoarea Eurovision România 2018, publicul votând-o pentru a ne reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Clasamentul Eurovision România 2018: Cum au votat românii - câte punct... Trupa The Humans, compusă din Cristina Caramarcu (voce), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară) şi Adrian Tănase (voce), s-a aflat pe primul loc în preferinţele publicului, cu 3277 de voturi.

Februarie 24th

Descoperă puterea din tine!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

 Asociația Culturală” Florica Dura” inaugurează marți 27 februarie, ora 18, în sala de conferințe a Hotelului Bistrița, seria de comunicări cu societatea civilă întitulată: Descoperă Puterea din Tine!
Scopul comunicărilor este stimularea democrației participative și inițierea în dezvoltare personală.
Invitată pentru a deschide seria conferințelor este profesoara Maria Dura Sîngeorzan, Austria, membră a echipei de Leadership a celebrului John C. Maxwell.

Februarie 23rd

HotNews.ro: Ministrul borfașilor în țara condusă oficial de infractori!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

Cu o cerere de revocare scrisa parca la partid, in studiourile Romania TV, Antena 3 si de ziaristii Luju, cu teme preluate din agenda tuturor suspectilor si inculpatilor din tara sau fugiti peste granita, Tudorel Toader si-a castigat de azi titlul de ministrul borfasilor. In cele 80 de minute de rechizitoriu scremut, cu acuzatii aiuritoare de delict de opinie, defaimarea tarii si alte bazaconii supte din pix, Toader a aruncat Romania de pe harta UE.

Se pregăteşte un atac de proporţii la adresa naţiunii române, scrie Cristian Unteanu pe adevărul.ro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare adevarul.ro

 După părerea mea, situaţia este deja disperată şi este aproape pierdută. Şi este vorba despre o adevărată crimă de proporţii la adresa fiinţei poporului român şi a dreptului său de supravieţuire în secolele care urmează. Nu este o metaforă, este pura realitate.

Februarie 22nd

Schimbarea: De la ambiție la sens- Descoperind sensul vieții tale!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Un film care ți-ar putea schimba viața!

Clipul zilei: Ce trebuie să faci ca să te deblochezi? Răspunde celebrul speaker coach trainer John Maxwell!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Pentru a te debloca este nevoie să te întorci acolo unde te-ai blocat, spune celebrul antrenor în domeniul leadership-ului John Maxwell!

Detalii ajutătoare în clipul free de pe you tube. com al speakerului.

Februarie 21st

Ana Blandiana despre procesul Mineriadei din 13-15 iunie: Nu pedepsele sunt importante ci să se stabilească juridic că sunt vinovaţi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare flux24

„Procesul mineriadei din 13-15 iunie 1990 este un moment al limpezirii istoriei. Că păţeşte sau nu ceva un om bătrân este mai puţin important”, spune la RFI poeta Ana Blandiana, figură emblematică a manifestaţiilor anticomuniste din Piaţa Universităţii. Procesul a început marţi la instanţa supremă. În acest dosar sunt judecate pentru crime împotriva umanităţii 14 persoane, între care Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu şi Miron Cozma.