Archive - Dec 12, 2019

Data

BREAKING: Guvernul Orban taie masiv din finanțarea PNDL în 2020. Aproape un milliard de euro luați de la programul folosit de PSD pentru baronii locali

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Bugetul Ministerului Dezvoltării va scădea de la 9,1 miliarde de lei în acest an la 5 miliarde de lei în 2020, iar bugetul alocat Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) scade de la 7,06 miliarde de lei la 2,5 miliarde de lei, potrivit Strategiei fiscal-bugetare pentru perioada 2020-2022 făcută publică de guvernul Ludovic Orban.

Update: CL Mărișelu: Bătaie de joc la adresa cetățeanului plătitor de taxe. Mafia PSD-ALDE lovește la interes!

Florica Dura

 Astăzi, 12. decembrie 2019, începând cu orele 13, consilierii UAT Mărișelu au fost convocați în ședință, majoritatea proiectelor de pe ordinea de zi fiind măriri de taxe și impozite pe clădiri, terenuri și autovehicule de toate felurile.

Dreptul de a fi mâncat de urs! Disperare în Făgăraș!

redactia@ziarul-bn.ro
nostra silva, you tube.com

 Site-ul nostrasilva.ro a postat aseară un reportaj anchetă cutremurător despre disprețul cu care sunt tratați românii în țara lor și, despre lipsa de siguranță în care majoritatea trăiesc. Că, este vorba de urși sau despre pușcăriașii eliberați în baza recursului compensatoriu, cu care PSD ne-a procopsit, siguranța cetățeanului este o batjocură! Nota red:

În imagini puteți vedea disperarea oamenilor aflați la discreția ușilor dar și a administrației locale mafiotizate de PSD!

 

Domnești: Mafia PSD construiește o grădiniță pentru a sifona banii publici!

Florica Dura

 Primăria Mărișelu a demarat, exact când a valul polar a lovit România, construirea unei grădinițe la Domnești, localitate din comuna respectivă. Că sătenii nu au fost întrebați despre acest lucru, nu ne mai mirăm, aceasta fiind o practică general valabilă pentru aleșii mafiei PSD. Dar, nu înțelegem cum, acolo unde deja este o grădiniță, funcțională, nu demult construită pe bani europeni, și copii nu prea sunt, te apuci să faci o altă clădire, când este frigul mai mare! S-a turnat beton în săptămâna 1-7 decembrie, când temperaturile au atins minus 12 și minus 13 grade!

Ce mesaj a transmis premierul Ludovic Orban pentru prefecți!

redactia@ziarul-bn.ro

Liberalul Stelian Dolha a fost instalat ieri în funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud. La foc automat au fost instalați și în alte județe din țară prefecți și în unele subprefecți.

Cu ocazia instalării Dolha a afirmat că se va implica 24 de ore din 24 în slujba cetățenilor. Vezi aici

Ce mesaj a transmis premierul Ludovic Orban pentru toți prefecții instalați ieri: