Archive - Dec 2019

Data

December 28th

30 de ani de democrație: Documentar Recorder

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și recorder.ro

 La finalul Revoluției din decembrie 1989, Ion Caramitru a încheiat transmisia TVR spunând aceste cuvinte: „Să ne bucurăm, vin zile fericite!”. După 30 de ani, ne-am dorit să facem un film despre cum au fost, de fapt, zilele care au urmat.

Despre toate reușitele, dezamăgirile și speranțele care ne-au ajutat să mergem înainte. Despre momentele în care am fost temători și despre cele în care am fost un popor curajos. Despre cum s-a transformat România în toți acești ani.

December 26th

Mărișelu: Slobozi-ne gazdă-n casă! Festival național de colinde și obiceiuri de iarnă, ediția a VIII-a

redactia@ziarul-bn.ro
preluare face book părintele Aurelian Poptean

 Îmbucurător efortul preotului paroh de la Mărișelu, județul Bistrița-Năsăud de a menține enoriașii conectați la Cer prin tradiții. Căci asta face părintele Aurelian Poptean în acești ani de disoluție spirituală, de analfabetism ”organizat”, în care creierele au fost spălate, de atâtea ori...Ține, aproape cu dinții, sufletele sătenilor de la Mărișelu lipite de Cer prin facilitarea evadării în tradiții, prin deschiderea minții acestora către Timpul Ceriului! 

December 24th

Silent Night - André Rieu

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Crăciun Fericit!

December 22nd

Revoluția continuă! Familia pe care România a băgat-o în mormânt!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și adevărul.ro

 

Familia pe care România a băgat-o în mormânt. Comuniştii au ucis-o pe mamă de tânără, pe tată l-au băgat la puşcărie, fiul a fost omorât de corupţi

 

 Un documentar care prezintă istoria incredibilă a unei familii de români greu încercată de regimurile care au condus România în ultimii 50 ani a fost realizat recent de jurnaliştii de la Passport Productions.

December 18th

Percheziții DIICOT în Bistrița-Năsăud, Capitală și în alte 12 județe! Este vizată Universitatea Spiru Haret! Aviz celor care și-au cumpărat diplomele!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

 Zeci de percheziții în Bistrița-Năsăud și alte 12 județe, precum și în Capitală, sunt efectuate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală, parte din ele la sediile unor instituții de învțământ superior, aparținând Universității Spiru Haret, pentru infracțiuni de corpuție, fals intelectual și divulgare a unor secrete de serviciu. Aproape 100 de persoane vor fi duse la audieri.

December 16th

30 de ani de la Revoluție. Iohannis: Nu am aflat adevărul despre ce s-a întâmplat în 1989. Statul român a întârziat nepermis aflarea adevărului / Este o piatră de încercare pentru justiție

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Se împlinesc astăzi 30 de ani de la izbucnirea Revoluției din Decembrie 1989, 30 de ani de la momentul în care s-a vărsat sânge în numele libertății și al democrației. În acele zile, românii au strigat în stradă, cu toată puterea, „Jos Comunismul!”. Sacrificiul românilor din acele momente, definitorii pentru devenirea ulterioară a României, ne-a adus libertatea și a făcut posibilă existența noastră de astăzi ca cetățeni ai unui stat democratic, în care demnitatea persoanei, drepturile și libertățile omului, dreptatea și pluralismul sunt valori supreme.

Știre întârziată: Marș împotriva tăierilor pădurilor din România, la Viena!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agent green

 

Iartă-ne Doamne, am aflat cu întârziere de marșul austriecilor privind protejarea pădurilor din România!!!

preluare europaliberă

Sute de oameni protestează vineri în fața Ministerului Mediului din Viena, față de tăierea pădurilor din România. Organizatorii au mărșăluit pe străzile capitalei Austriei cu mesajul "Save Romanian Primary Forest”. Ei spun că „o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate".

December 15th

Costel Alexe cere reoperaționalizarea SUMAL: Sunt un om al faptelor şi îmi doresc să stopez urgent defrişările ilegale din România

redactia@ziarul-bn.ro
preluare psnews.ro

 Costel Alexe, ministrul Mediului, susține că vrea să stopeze urgent defrişările ilegale, dar pentru asta e nevoie de schimbarea legii, de reoperaţionalizarea SUMAL, de restructurarea unor instituţii și de o infuzie de oameni de bună credinţă în funcţii.

Dragoș Moldovan în finală la Vocea României!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Succes acestui băiat cu o voce de aur!

Dragoș Moldovan - Bon Jovi - Always

 

Ziare.com: Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste 1 miliard de dolari

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com


Acum 19 ani, 23 de milioane de romani, unii dintre cei mai saraci europeni, au fost obligati de stat sa stranga o cheta de 600 de milioane de dolari (azi ar valora mult peste 1 miliard de dolari), pentru a-i da un imprumut celui mai bogat cetatean al tarii, Dinu Patriciu.

Citeste toate textele scrise de Petrisor Peiu pentru Ziare.com