Archive - 2019

September 19th

Vot covarsitor pentru Kovesi in Consiliul Uniunii Europene

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Laura Codruta Kovesi a fost votata pentru functia de procuror-sef european cu o majoritate covarsitoare in Consiliul Uniunii Europene.

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie a primit 17 voturi pentru dintr-un total de 22 de la ambasadorii statelor UE care au aderat la Parchetul European.

Potrivit procedurii, urmeaza o confirmare oficiala a acestui vot in plenul Parlamentului European. Continuare aici

August 17th

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborât mai multe recorduri, a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu

redactia@ziarul-bn.ro

 Alpinistul a cărui dispariție a fost anunțată sâmbătă dimineața la 112 a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu, au anunțat reprezentanții salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobărât mai multe recorduri în alpinismul românesc și mondial.

Alpinistul român în vârstă de 45 de ani, a cărui dispariție a fost anunțată sâmbătă dimineață de soția acestuia, a fost găsit mort. „Din păcate a fost găsit decedat. A căzut printre stânci în zona Vârfului Negoiu”, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții Salvamont Sibiu.

July 15th

Simona Halep victorie istorică la Wimbledon!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Românca Simona Halep a învins-o pe americanca Serena Williams în finala de la Wimbledon: 6-2, 6-2.

Felicitări Simona! Ambasadorul cel mai aplaudat al României!

Ilustrație preluată de pe you tube.com, de pe canalul oficial al celebrului turneu de tenis pe iarbă! 

July 12th

Garda de coastă americană a capturat un submarin care transporta cocaină în valoare de 232 de milioane de dolari!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Garda de Coastă a Statelor Unite a oferit publicului o înregistrare video a momentului în care este capturat un submarin care transporta aproximativ 7,7 tone de cocaină, scrie NBC News, preluat de adevarul.ro. Un membru al Gărzii de Coastă poate fi văzut cum strigă către traficanţii de droguri din submarin să se oprească, apoi mai mulţi membri ai echipajului sar pe submarin în timp ce acesta se află încă în mişcare şi deschid trapa. Operaţiunea a condus la arestarea celor cinci traficanţi găsiţi în interiorul submarinului şi la confiscarea a aproximativ 7,7 tone de cocaină.

July 2nd

Sântioana: Tânăr mort în canalizare

redactia@ziarul-bn.ro

 Un muncitor de 24 de ani, care lucra la proiectul de canalizare a localității Sântioana, comuna Mărișelu a murit strivit de un mal de pământ în timp ce făcea un branșament la o conductă, în dreptul bisericii din localitate. Bărbatul, angajat, se pare, zilier la una dintre firmele subcontractante din proiect, era originar din Vaslui și, a fost descoperit de un sătean fără suflare în șanțul în care intrase pentru a lega două conducte.

Sosiți la fața locului de urgență, pompierii de la ISU BN au constatat decesul tânărului, după ce manevrele de resuscitare au eșuat.

June 4th

De ce a venit papa Francisc in Romania si despre ce nu au vrut politicienii sa vorbeasca: despre caracterului criminal al regimului comunist! Pe ziare.com

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Romanii l-au primit cu entuziasm pe papa Francisc si surprinderea s-a vazut pe chipul Suveranului Pontif la Iasi, cand a dat la o parte gardul de protectie pentru a putea merge printre oamenii veniti sa se bucure de prezenta lui. Dar papa a venit in Romania si cu un mesaj pe care politicienii par a-l fi ignorat, in mod confortabil sau nu: recunoasterea caracterului criminal al regimului comunist.

Vizita papei Francisc in Romania a avut ca obiectiv major beatificarea celor sapte episcopi greco-catolici ucisi de regimul comunist din Romania.

June 2nd

Irena Boclincă, sosia premierului Viorica Dăncilă a luat premiul cel mare la concursul iUmor!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Sosia Premierului Viorica Dăncilă, Irena Boclincă a câștigat premiul de 20 000 de euro la finalul concursului de iUMOR.

Vă recomandăm monologul discurs susținut în concurs, pentru a vă însenina chipurile! Fabulos!

June 1st

PSD măturat de pe Valea Bârgăului și Valea Șieului

redactia@ziarul-bn.ro

 Valul de furie și indignare care a cuprins România, în ultimii doi ani, a măturat, la propriu, PSD-ul din preferințele celor care au mers la urne, în 26 mai. În județul Bistrița-Năsăud, urmarea este că, după ce în 2016, vetre tradiționale de dreapta care, de-a lungul perioadei postdecembriste au avut în fruntea lor primari PNL sau PDL și la ultimele alegeri locale s-au fost înroșit de atâta pesedism, acum, la doar 3 ani după alegeri, au putut reveni la adevărata lor matcă, oamenii taxând cu furie comportamentele abuzive și arogante ale actualilor șefi ai comunităților din rural.

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a câștigat concursul Românii au talent!

redactia@ziarul-bn.ro

 Bravo ei!

Papa Francisc în România: A doua zi a vizitei - va oficia Sfânta Liturghie la Șumuleu Ciuc, unde sunt așteptate sute de mii de persoane / Cod portocaliu de ploi torențiale în zonă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Sâmbătă, în cea de a doua zi a vizitei în România, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc, unde va oficia Sfânta Liturghie la altarul aflat în şaua muntelui Şumuleu, unde în fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt așteptați peste 300.000 de pelerini, mulți dintre ei din Ungaria, inclusiv președintele Ader Janos.