Archive - Mai 6, 2020

Data

Amenzile uriașe din Starea de Urgență pot fi anulate în instanță!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Curtea Constituțională a admis miercuri sesizarea Avocatului Poporului împotriva OUG 34/2020, actul normativ prin care guvernul a introdus amenzi de până la 20.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare și a condițiilor de ieșire din case în perioada stării de urgență, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Curții.

VICTORIE ÎN SENAT, ÎMPOTRIVA MAFIEI LEMNULUI ȘI PENTRU STOPAREA TĂIERILOR ILEGALE DE PĂDURI!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

Senatorul USR MIhai Goțiu a postat pe pagina sa de socializare rezultatul votului de ieri, din Senat, referitor la includerea tăcăturiii și resturilor provenite de la debitarea lemnului, la capitolul materiale lemnoase, efectul fiind stoparea tocării pădurilor și vinderea lor ca sursă pentru generarea energiei electrice sau termice, de către mafioții pădurilor! O victorie de etapă, zicem noi. Nota Red.

Aici postarea integrală a senatorului clujean:

Călin Stan, USR BN: Cât plătim lunar politrucilor incompetenți, care ne ”conduc”?

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Liderul USR Bistrița, Călin Stan face publice salariile de nababi ale politrucilor județeni, în frunte cu Radu Moldovan, tartorul PSD BN, într-un comunicat remis presei. Citiți și vă minunați, cu ce căruțe de bani pleacă acasă incompetenții șefi de la CJ BN!? Și asta doar din salarii, sporurile șpăgile și celelalte beneficii, gen mașină la scară, secretară, nu se pun?! Or nu se știu? Nota Red.

 

Plătim pentru incompetență!

Ioana Ene Dogioiu: Moștenirea Laurei Codruța Kovesi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Laura Codruta Kovesi nu a castigat doar pentru sine procesul la CEDO. Este sefa Parchetului European, nu a cerut despagubiri, deci victoria este, din punctul sau de vedere, doar o reparatie morala.

LCK a castigat la CEDO pentru toti procurorii romani si europeni carora le-a oferit, prin sacrificiul ei, garantia ca nimeni, niciodata nu le va mai putea contesta independenta.